Posted July 3, 2024Jul 3 Koji diktator je jači, tiki-taka Franko ili Ra-ta-ta-ta! 'tler? Vatreni Španci ili Ledeni Nemci? Lenji katolici s Juga ili vredni protestanti sa Severa? Ima beskrajno mnogo klišea ali ishod je samo jedan! Navijam za Nemačku, old habits die hard
July 3, 2024Jul 3 Klose, Mose, Fose, Lam, Blam Svabovi se svete Spanjolcima za pedersko pustanje Japana, 2:1 uz pomoc sudija i konstantno kenjanje gostiju
July 3, 2024Jul 3 neam pojma.....za Nemce bih navijao, ali mi žao i da Španci ispadnu jel igraju sexy fuzbal
July 4, 2024Jul 4 Španci dobijaju, Nemci će plakati ko Uli Štilike '82. kad je promašio penal Edited July 4, 2024Jul 4 by sasha
July 4, 2024Jul 4 nerviraju me i jedni i drugi. od svih repki najmanje sranje bi bilo da turci osvoje, ili holandija
July 4, 2024Jul 4 13 hours ago, Valkyrie said: Koji diktator je jači, tiki-taka Franko ili Ra-ta-ta-ta! 'tler? Vatreni Španci ili Ledeni Nemci? Lenji katolici s Juga ili vredni protestanti sa Severa? Ima beskrajno mnogo klišea ali ishod je samo jedan! Znaci ti pises Aci uvode sve ove godine...
July 4, 2024Jul 4 Španija nikad nije pobedila domaćina velikog takmičenja iz devet pokušaja. @Lancia izvini :(
July 4, 2024Jul 4 Author 38 minutes ago, JohnnyD said: Znaci ti pises Aci uvode sve ove godine... JohnnyD, zauvek, teško vređanje Supermoderatorke
July 4, 2024Jul 4 44 minutes ago, copkillah said: Španija nikad nije pobedila domaćina velikog takmičenja iz devet pokušaja. @Lancia izvini :( Sto te nije sprecilo da budes veci optimista od mene, kad je rezultat u pitanju
July 4, 2024Jul 4 Just now, Lancia said: Sto te nije sprecilo da budes veci optimista od mene, kad je rezultat u pitanju Pa očekujem da ih Španci reše, realno.
July 4, 2024Jul 4 3 minutes ago, copkillah said: Pa očekujem da ih Španci reše, realno. To pod uslovom da spanski golman nema vise od jednog standardno zacrtanog gafa.
July 4, 2024Jul 4 13 minutes ago, Valkyrie said: JohnnyD, zauvek, teško vređanje Supermoderatorke Respect veliko 'S'