July 6, 2024Jul 6 Pedri izmedju mesec i mesec i po van terena. Kros nije nasao za shodno da pokuca na vrata svlacionice.
July 6, 2024Jul 6 Penal kao vrata. Veći nego onaj protiv Danske svakako. Ove price videli su ofsajd pa su u sekund rešili da se to međusobno potire su glupost. Neka svira penal kada se već igra pa neka posle gleda VAR da li se ofsajd i penal.
July 6, 2024Jul 6 5 minutes ago, Lancia said: Pedri izmedju mesec i mesec i po van terena. Kros nije nasao za shodno da pokuca na vrata svlacionice. Mesar Lepo se vratilo Špancima,crveni ko vrata za Krosa još u prvih deset minuta tekme,nema penala,karma
July 6, 2024Jul 6 1 hour ago, Lancia said: Pedri izmedju mesec i mesec i po van terena. Kros nije nasao za shodno da pokuca na vrata svlacionice.
July 6, 2024Jul 6 5 minutes ago, copkillah said: Ja sam sinoc guglao, za slucaj ako me Copkillah pita sta je to u pitanju nagnjecenje unutrasnjeg tkiva u predelu kolena. To je veoma bolno mesto, mozda znas da se to zove mesto gde kamila grize (kad pitas nekog jel zna gde je to mesto, on normalno kaze da ne zna a ti ga ustines za unutrsnju stranu butine kod kolena - boli u tri lepe)
July 6, 2024Jul 6 Quote Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da na Evropskom prvenstvu u fudbalu navija za Španiju Gle ovog baksuza
July 6, 2024Jul 6 2 minutes ago, Lancia said: Au Leno, sto mi ovo radis Da bi tražio kakvu mađiju na tom ostrvu da razbiješ ovo Paz ti njega, on bi sa mnom da se kači De pročitaj tamo ono što ispisaše o ženama sa hercegovačkim genima