Jump to content

Španija - Nemačka, 5.7. 18h

Španija ili Nemačka 34 members have voted

1. 1. Tiki-taka ili Ra-ta-ta-ta!

• Tiki-taka 90
    • Ra-ta-ta-ta 90
    • Tiki-taka 120
    • Ra-ta-ta-ta 120
    • Tiki-taka na penale
    • Ra-ta-ta-ta na penale

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/05/24 at 16:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

(Fudbalska) stvarnost koju kreiraju (i) sudije koje imaju pravo na grešku, je jedina stvarnost koju imamo i koju možemo da komentarišemo.

Oni imaju pravo na grešku, a mi imamo pravo da komentarišemo njihove greške kao greške. Svi srećni, svi zadovoljni.

• Replies 563
  • Views 14.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• copkillah
    copkillah

Da zapamtim 5. jul 2024. Dan kada mi je bilo drago što su Španci prošli dalje u bilo kom sportu.  

• copkillah
    copkillah

Nisu se u seriji uopšte zajebavali:    

• garmonbozia
    garmonbozia

kros da podrži palestinu i odradi sieg heil na terenu ne bi bio izbačen

Posted Images

17 minutes ago, Venom said:

Ne mora toliko da se kuka na suđenje, Nemci manje plaču zbog penala nego što se plače ovde. Carvajal ne bi igrao polufinale zbog prvog žutog (koji je dobio jer je namerno igrao rukom kad ga je Musiala prošao).. 

To već ima smisla i liči na njega (Karvahala). Bio sam šokiran koliko glup potez taj drugi žuti, ali u stvari, naravno da nije.

Špancima je najbitnije da igra Ruiz, desno će verovatno da igra Načo.

1 minute ago, Ivo Petović said:

To već ima smisla i liči na njega (Karvahala). Bio sam šokiran koliko glup potez taj drugi žuti, ali u stvari, naravno da nije.

Špancima je najbitnije da igra Ruiz, desno će verovatno da igra Načo.

Kod mene je komentator rekao odmah da ga je baš briga, on je ionako suspendovan narednu.

Mali osvrt na utakmicu, čestitao bih svim forumskim Špancima. Krajnje zasluženo, s obzirom na sve okolnosti, mada bi onaj penal u 95% slučajeva trebao biti sviran (sa ogradom da se to ne bi ni desilo, da je Kroos dobio žuti na vreme :D).

Fakat onakav savršen trzaj iz onog položaja tela, Merino neće izvesti ni u 6 narednih života. Klose, Bierhoff i Mitar mu se poklanjaju.

Ja sam krenuo u utakmicu da kao navijam za Nemce, ali Španci tako dobar i pametan fudbal umeju da igraju + su Rodri i Ruiz preveliki doktori fudbala, samo sam se okrenuo vrlo brzo i počeo za njih da navijam. Greota je ne gledati ih još neki put.

Pre igranja rukom je mozda bio ofsajd ,pa se nasli na nikom ništa

Moze covek da bude veliki germanofil, ali ako odista voli fudbal onda je opredeljenje za spansku reprezentaciju u ovoj utakmici bilo prirodno i jednostavno stvar dobrog ukusa.

Ja sam navijao da neko pobedi u regularnom toku, samo da se što pre završi. Ja ne bih bio ja da od 3 miliona nemaca u Berlinu gledam utakmicu u kafiću sa Holanđanima. Mislim volim ja da čujem Virgil Van Dijk pesmu al braćo, rođaci 90 minuta, a isto sam pivo pio kao vi!

• Author
33 minutes ago, Venom said:

Kod mene je komentator rekao odmah da ga je baš briga, on je ionako suspendovan narednu.

Lako je tebi, ti imaš sportskog komentatora a mi Acu.

28 minutes ago, Ivo Petović said:

Ja sam krenuo u utakmicu da kao navijam za Nemce, ali Španci tako dobar i pametan fudbal umeju da igraju + su Rodri i Ruiz preveliki doktori fudbala, samo sam se okrenuo vrlo brzo i počeo za njih da navijam. Greota je ne gledati ih još neki put.

Mnogo si ti meni nešto postao prevrtljiv :mad:

Nedić će analizirati suđenje do 3 noćas

Edited by sasha

Tuga je kad Njemci ispadnu. Nista, pobjedniku vecerasnjeg duela 🇵🇹 🇫🇷 zelim da osvoji Euro...

15 žutih kartona. svi opravdani. moglo je još toliko.

Kazu Spanci da je Pedri zavrsio prvenstvo, bas bezveze

2 hours ago, copkillah said:

Da zapamtim 5. jul 2024.

Dan kada mi je bilo drago što su Španci prošli dalje u bilo kom sportu.

:isuse:

Javlja mi se da ce za par dana morati opet :fantom: