July 5, 2024Jul 5 On 4. 7. 2024. at 0:12, Valkyrie said: Navijam za Nemačku, old habits die hard Da ne pitam koje?
July 5, 2024Jul 5 Author Da, kao na kraju Alo, alo serije kad se ustanovi da je Hans Geering prebegao u UK da bude špijun za Engleze, ali kad neko za stolom kaže 'tler - on skače da salutira
July 5, 2024Jul 5 Spanci igraju i najbolje i najzrelije na EP. Ne ocekujem bog zna kakvu utakmicu, vise takticka nadmudrivanja, ne bi me cudilo da ode u produzetke i penale. Sanse 50-50, nadam se pobedi Spanaca.
July 5, 2024Jul 5 1 hour ago, Valkyrie said: Da, kao na kraju Alo, alo serije kad se ustanovi da je Hans Geering prebegao u UK da bude špijun za Engleze, ali kad neko za stolom kaže 'tler - on skače da salutira Nisu se u seriji uopšte zajebavali:
July 5, 2024Jul 5 Author 35 minutes ago, copkillah said: Nisu se u seriji uopšte zajebavali: Ovaj isti Ricky Gervais
July 5, 2024Jul 5 Pošto navijam za Francuze, u ovom polufinalu ću navijati za Nemce zbog: 1) Lakše će biti Francuzima u polufinalu, pošto su Nemci objektivno slabiji od Španaca 2) Nekako je epskije u polufinalu dobiti 1 Švabu na njegovom terenu nego one Mavare. Duže će se pamtiti. Naravno, pošto sam ovo sad ispisao, očekujem da ona portugalska plačipička prodje u polufinale.
July 5, 2024Jul 5 34 minutes ago, Filozof manijak said: Za Španjolsku zbog Yamala, Wiliamsa, Rodrija i Pedrija Valjda i zbog mene