July 5, 20241 yr On 4. 7. 2024. at 0:12, Valkyrie said: Navijam za Nemačku, old habits die hard Da ne pitam koje?
July 5, 20241 yr Author Da, kao na kraju Alo, alo serije kad se ustanovi da je Hans Geering prebegao u UK da bude špijun za Engleze, ali kad neko za stolom kaže 'tler - on skače da salutira
July 5, 20241 yr Spanci igraju i najbolje i najzrelije na EP. Ne ocekujem bog zna kakvu utakmicu, vise takticka nadmudrivanja, ne bi me cudilo da ode u produzetke i penale. Sanse 50-50, nadam se pobedi Spanaca.
July 5, 20241 yr 1 hour ago, Valkyrie said: Da, kao na kraju Alo, alo serije kad se ustanovi da je Hans Geering prebegao u UK da bude špijun za Engleze, ali kad neko za stolom kaže 'tler - on skače da salutira Nisu se u seriji uopšte zajebavali:
July 5, 20241 yr Author 35 minutes ago, copkillah said: Nisu se u seriji uopšte zajebavali: Ovaj isti Ricky Gervais
July 5, 20241 yr Pošto navijam za Francuze, u ovom polufinalu ću navijati za Nemce zbog: 1) Lakše će biti Francuzima u polufinalu, pošto su Nemci objektivno slabiji od Španaca 2) Nekako je epskije u polufinalu dobiti 1 Švabu na njegovom terenu nego one Mavare. Duže će se pamtiti. Naravno, pošto sam ovo sad ispisao, očekujem da ona portugalska plačipička prodje u polufinale.
July 5, 20241 yr 34 minutes ago, Filozof manijak said: Za Španjolsku zbog Yamala, Wiliamsa, Rodrija i Pedrija Valjda i zbog mene