July 5, 2024Jul 5 1 minute ago, Godfrey said: Ovo nije penal, direktan šut na gol Ali zato ruka na centaršut protiv Danske je bio "čist" penal Ima smisla, da daa Naravno ima smisla, Danska pokradena...
July 5, 2024Jul 5 Da se ne citiram, Teylor je upotpunio citrkus sa ovim nesviranjem penala, kako sam i rekao na početku... Lik na Areni "Španci priželjkuju penale" Nemci su izgubili, ikada, ako se dobro sećam,samo jednom, od Čeha, i imaju neki sulud procenat pogođenih penala...
July 5, 2024Jul 5 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Verovatno ovo, Tabloid Aca obično ka takvim kuriozitetima aludira. Who Is Manuel Neuer’s Second Wife, 14 Years Younger Than Him? Meet Ex-Handball Player Anika Bissel ma ne, ovo je: "Jedan od najboljih golmana svih vremena Manuel Nojer našao se u centru gej afere sa sad već bivšim trenerom golmana Bajerna iz Minhena Tonijem Tapalovićem."
July 5, 2024Jul 5 Author 2 minutes ago, copkillah said: Ekspert™ To je neki švapski Majić garant, samo brani struku. Esnaf govnarko.
July 5, 2024Jul 5 4 minutes ago, Plissken said: Imam utisak da u waikikiju kupujem gace u paketu za 999 din. Ako budu penali mora da šuken One kiss by Dua Šipatm THE shopping mall song
July 5, 2024Jul 5 Just now, Venom said: Na nemačkoj TV sudijski ekspert™ kaže nije penal. "Prirodno držanje tela". Komentator objektivno razočaran 😆 Da je bio neki drugi tim penal ko zgrada bi sviran i pre nego što bi lopta dodirnula ruku ali pošto su Španci matadori ovo je bio urođen potez. Koji foliranti
July 5, 2024Jul 5 Oyarzabal izađi sam, pizda ti materina. Olmo igra kao zmaj celu utakmicu, ali ne vredi kad slabo ima sa kim da sarađuje.
July 5, 2024Jul 5 Just now, Valkyrie said: To je neki švapski Majić garant, samo brani struku. Esnaf govnarko. Još gore, žena.
July 5, 2024Jul 5 Just now, Midžeta said: Ako budu penali mora da šuken One kiss by Dua Šipatm THE shopping mall song Emre Can se vraća sa klupe da izvede penal u rašlje, posle staje na gol umesto Neuera i brani Oyarzabalu za pobedu.