July 5, 20241 yr 1 minute ago, Godfrey said: Ovo nije penal, direktan šut na gol Ali zato ruka na centaršut protiv Danske je bio "čist" penal Ima smisla, da daa Naravno ima smisla, Danska pokradena...
July 5, 20241 yr Da se ne citiram, Teylor je upotpunio citrkus sa ovim nesviranjem penala, kako sam i rekao na početku... Lik na Areni "Španci priželjkuju penale" Nemci su izgubili, ikada, ako se dobro sećam,samo jednom, od Čeha, i imaju neki sulud procenat pogođenih penala...
July 5, 20241 yr 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Verovatno ovo, Tabloid Aca obično ka takvim kuriozitetima aludira. Who Is Manuel Neuer’s Second Wife, 14 Years Younger Than Him? Meet Ex-Handball Player Anika Bissel ma ne, ovo je: "Jedan od najboljih golmana svih vremena Manuel Nojer našao se u centru gej afere sa sad već bivšim trenerom golmana Bajerna iz Minhena Tonijem Tapalovićem."
July 5, 20241 yr Author 2 minutes ago, copkillah said: Ekspert™ To je neki švapski Majić garant, samo brani struku. Esnaf govnarko.
July 5, 20241 yr 4 minutes ago, Plissken said: Imam utisak da u waikikiju kupujem gace u paketu za 999 din. Ako budu penali mora da šuken One kiss by Dua Šipatm THE shopping mall song
July 5, 20241 yr Just now, Venom said: Na nemačkoj TV sudijski ekspert™ kaže nije penal. "Prirodno držanje tela". Komentator objektivno razočaran 😆 Da je bio neki drugi tim penal ko zgrada bi sviran i pre nego što bi lopta dodirnula ruku ali pošto su Španci matadori ovo je bio urođen potez. Koji foliranti
July 5, 20241 yr Oyarzabal izađi sam, pizda ti materina. Olmo igra kao zmaj celu utakmicu, ali ne vredi kad slabo ima sa kim da sarađuje.
July 5, 20241 yr Just now, Valkyrie said: To je neki švapski Majić garant, samo brani struku. Esnaf govnarko. Još gore, žena.
July 5, 20241 yr Just now, Midžeta said: Ako budu penali mora da šuken One kiss by Dua Šipatm THE shopping mall song Emre Can se vraća sa klupe da izvede penal u rašlje, posle staje na gol umesto Neuera i brani Oyarzabalu za pobedu.