July 5, 2024Jul 5 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne, nego bi posle žutog kartona Kros kenjao sudiji, lopta bi se postavila na drugo mesto, igrači bi se postavili drugačije, trener bi doneo neke drugačije odluke. Ukratko taj "faul pred kraj" se ne bi ni desio na taj način. Iskreno cenim tvoj opus kao forumaša i fascinantno mi je da pričamo o ovome Svakom odlukom bi se menjao tok utakmice ili modernim rečnikom, otvorio bi se novi tajmlajn. Što će reći, da je Kros bilo kako sankcionisan na samom startu, nemamo pojma šta bi se tačno dogodilo, ali sigurno se ne bi dogodilo onako kako se izdešavalo.
July 5, 2024Jul 5 Na nemačkoj TV sudijski ekspert™ kaže nije penal. "Prirodno držanje tela". Komentator objektivno razočaran 😆
July 5, 2024Jul 5 Ovo nije penal, direktan šut na gol Ali zato ruka na centaršut protiv Danske je bio "čist" penal Ima smisla, da daa
July 5, 2024Jul 5 Author Just now, kud u maglu Simoviću said: penal ko suza za pancire Sad će pošteni živalj na topiku da demonstrira 1 negodovanje.
July 5, 2024Jul 5 Koliko sam ja van svih tokova, krenuo da guglam zašto Valverde ne igra za Španiju, da bih tek onda video da je čovek Urugvajac
July 5, 2024Jul 5 Just now, Valkyrie said: Sad će pošteni živalj na topiku da demonstrira 1 negodovanje. 1 minute ago, Venom said: Na nemačkoj TV sudijski ekspert™ kaže nije penal. "Prirodno držanje tela". Komentator objektivno razočaran 😆
July 5, 2024Jul 5 Sto bi rekli na engleskom varu u PL, okliznuo se a to mu je bila ruka da se doceka. Not.