July 5, 2024Jul 5 1 minute ago, Midžeta said: Hoselu i topla ljudcka prica, krenula mi suzica Kako nesto vezano za Real moze u toplu ljudsku pricu?¿ Eventualno, Serhio Ramos, jel tako @copkillah ?¿
July 5, 2024Jul 5 Parovi danas toliko lepo delovali da je bilo jasno da nas cekaju dve tekme 0-2 gola. btw, mogu da navijam za ruiza i rodrija, ali brate kako za carvajala… bljak neka pobedi bolji
July 5, 2024Jul 5 A kakva je inače porodična drama Manuela Nojera? Živa nisam, a ovaj kreten Aca, samo tako nabaca mrvice i nikada ne ispriča tračeve do kraja.
July 5, 2024Jul 5 9 minutes ago, ducca said: Misliš da bi pravio onaj faul pred kraj kad je dobio taj žuti karton da je već imao jedan? Ili bi kasom ispratio šta će uraditi Olmo i Williams pred golom? Ne, nego bi posle žutog kartona Kros kenjao sudiji, lopta bi se postavila na drugo mesto, igrači bi se postavili drugačije, trener bi doneo neke drugačije odluke. Ukratko taj "faul pred kraj" se ne bi ni desio na taj način. Iskreno cenim tvoj opus kao forumaša i fascinantno mi je da pričamo o ovome
July 5, 2024Jul 5 1 minute ago, Lancia said: Kako nesto vezano za Real moze u toplu ljudsku pricu?¿ Eventualno, Serhio Ramos, jel tako @copkillah ?¿ Simpatišem vas na ovoj utakmici, zašto me okrećeš protiv sebe crni Lančo, zašto?
July 5, 2024Jul 5 Just now, Arkadija said: A kakva je inače porodična drama Manuela Nojera? Živa nisam, a ovaj kreten Aca, samo tako nabaca mrvice i nikada ne ispriča tračeve do kraja. ja sam naslepo skapirao da je u pitanju razvod prevara itd
July 5, 2024Jul 5 Just now, Arkadija said: A kakva je inače porodična drama Manuela Nojera? Živa nisam, a ovaj kreten Aca, samo tako nabaca mrvice i nikada ne ispriča tračeve do kraja. Verovatno ovo, Tabloid Aca obično ka takvim kuriozitetima aludira. Who Is Manuel Neuer’s Second Wife, 14 Years Younger Than Him? Meet Ex-Handball Player Anika Bissel
July 5, 2024Jul 5 1 minute ago, Midžeta said: Kakve shopping mall hitove pusta dj na stadionu Imam utisak da u waikikiju kupujem gace u paketu za 999 din.
July 5, 2024Jul 5 U kom svetu ovo nije penal jbt. Ruka skolski na putu lopte ka golu Edited July 5, 2024Jul 5 by MeanM@