Jump to content

Španija - Nemačka, 5.7. 18h

Španija ili Nemačka 34 members have voted

1. 1. Tiki-taka ili Ra-ta-ta-ta!

• Tiki-taka 90
    • Ra-ta-ta-ta 90
    • Tiki-taka 120
    • Ra-ta-ta-ta 120
    • Tiki-taka na penale
    • Ra-ta-ta-ta na penale

This poll is closed to new votes

Poll closed on 07/05/24 at 16:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, copkillah said:

Nemci imaju momentum™, a ako ga iskoriste, ispostaviće se ključnim to što Kros nije dobio crveni ili drugi žuti kad je trebalo da dobije (bilo je više prilika), to bi im potpuno promenilo dinamiku utakmice i plan.

Ne bi dobio drugi žuti jer nije retardiran, problem je što nije dobio prvi kad je trebalo pa je nastavio da krlja.

Mislim, nije stvarno problem, zabavnija je ovako utakmica. Ali potpuno je suludo gledati šta mu Tejlor sve pušta na ime i domaćinstvo. Ono malopre, laktom nabada protivnika u leđa na ivici šesnaesterca i nikom ništa.

• Replies 563
  • Views 14.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• copkillah
    copkillah

Da zapamtim 5. jul 2024. Dan kada mi je bilo drago što su Španci prošli dalje u bilo kom sportu.  

• copkillah
    copkillah

Nisu se u seriji uopšte zajebavali:    

• garmonbozia
    garmonbozia

kros da podrži palestinu i odradi sieg heil na terenu ne bi bio izbačen

Posted Images

Na kraju ipak najrealniji rezultat, mada su Španci mogli i ranije da reše. Zadnjih 20 minuta ipak pretanko.

Just now, Milosh76 said:

Ima i dodatna izmena u produzecima, mogao bi Spanac bolje da je iskoristi.

Da turi još jednog golmana? 

:fantom:

ESP može dati gol jedino nekom bombom Rodrija.

švapski trener isti Dan Lanning, španski kao onaj glumac Tucci

1 minute ago, Weenie Pooh said:

Ne bi dobio drugi žuti jer nije retardiran, problem je što nije dobio prvi kad je trebalo pa je nastavio da krlja.

Mislim, nije stvarno problem, zabavnija je ovako utakmica. Ali potpuno je suludo gledati šta mu Tejlor sve pušta na ime i domaćinstvo. Ono malopre, laktom nabada protivnika u leđa na ivici šesnaesterca i nikom ništa.

Svakako bismo gledali drugačiju utakmicu, ovako se ćelavi mentol pogubio u prvoj prilici da se pogubi i kao posledicu gledamo cirkus.

Evo Tejlor prekida napad Španije kad igrač leži na terenu, a to nije uradio malopre kada je Nemačka napadala :lol:

I evo sad se vuku u napadu kad je ovaj izvukao brze igrace. Mada i takvi su bolji od ovih siledzija.

Tejlor ceo život kuburi sa kriterijumom, i to je činjenica, ali rezonovanje pojedinih forumaša da bi se utakmica potpuno isto odvijala da je Krosu pokažan žuti karton na početku utakmice. Me začuđuje

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Tejlor ceo život kuburi sa kriterijumom, i to je činjenica, ali rezonovanje pojedinih forumaša da bi se utakmica potpuno isto odvijala da je Krosu pokažan žuti karton na početku utakmice. Me začuđuje

Misliš da bi pravio onaj faul pred kraj kad je dobio taj žuti karton da je već imao jedan? Ili bi kasom ispratio šta će uraditi Olmo i Williams pred golom?

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

?

3 minutes ago, copkillah said:

Svakako bismo gledali drugačiju utakmicu

Ovo samo Realovi igraci, Karvahal i naco mogu da rese.

Opet sa leđa start. Jebo mamu!

6 minutes ago, John Coltrane said:

ESP može dati gol jedino nekom bombom Rodrija.

Ili da porazgovara sa Tejlorom i podseti ga gde igra. Malopre dobi nepostojeći faul kad je pokupio loptu rukama na zemlji…

Kros je toliko bio druge da se povredio.