July 5, 2024Jul 5 Author Uteraše! Lopta je okrugla, igra se 90 minuta, a na kraju će da pobede Nemci!
July 5, 2024Jul 5 Da mi je znati šta je hteo trener Španaca s ovim izmenama. Nemci sve bacili napred on izvodi dva igrača koja im decu prave celu utakmicu dok se Nemci brane. Pa jbt.
July 5, 2024Jul 5 I kako misli sad da igra produzetke de la Fuente, kad je izbacio oba krilna igraca. Kakav lom mozga.
July 5, 2024Jul 5 bravo! ajmo preokret opa, sad videh gol, duge lopte pred gol spanaca i pola gola je tu. poslusao me selektor 🤣 Edited July 5, 2024Jul 5 by bradilko
July 5, 2024Jul 5 Ovo što je Španija odigrala zadnjih 10 minuta i zaslužili su da prime gol, konstanto slobodan čovek u ili oko šesnaesterca. Zajebo se de la Fuente što ne zameni Cucurellu dok je mogao. Sad će i drugi i to je to
July 5, 2024Jul 5 Just now, Venom said: Da mi je znati šta je hteo trener Španaca s ovim izmenama. Nemci sve bacili napred on izvodi dva igrača koja im decu prave celu utakmicu dok se Nemci brane. Pa jbt. Hteo da čuva rezultat pa je bio kažnjen.