July 4, 2024Jul 4 1 minute ago, Midžeta said: Ide @Lancia gas ovde valjda bude srece, pa se Svabe opuste misleci ko Supermoderatorka, da Spanci i dalje igraju tiki-taku
July 4, 2024Jul 4 2 minutes ago, Lancia said: valjda bude srece, pa se Svabe opuste misleci ko Supermoderatorka, da Spanci i dalje igraju tiki-taku Zivis najopasnije moguce Ali da, heres hoping da laptoptm trener nije izguglao kako Španija sada igra
July 4, 2024Jul 4 11 minutes ago, jezovuk said: Respect veliko 'S' Veliko "es"? Ne znam da li je uvreda, ali nisam siguran da će biti srećna. RIP legendo.
July 4, 2024Jul 4 Španci igraju najlepši fudbal na prvenstvu, ali još uvek im pamtim Navara, Rudyja, Busketsa i ostale padavičare, tako da radije za Švaboa, mada i oni smaraju.
July 4, 2024Jul 4 1 minute ago, goofs said: Španci igraju najlepši fudbal na prvenstvu, ali još uvek im pamtim Navara, Rudyja, Busketsa i ostale padavičare, tako da radije za Švaboa, mada i oni smaraju. Ne kaze se dzabe, 'pamti ko krastavac'
July 4, 2024Jul 4 Author 2 hours ago, Lancia said: valjda bude srece, pa se Svabe opuste misleci ko Supermoderatorka, da Spanci i dalje igraju tiki-taku Bukvalno mislim i za Nemce da pale šmajserom po življu, po principu 100 za 1.
July 4, 2024Jul 4 4 minutes ago, Valkyrie said: Bukvalno mislim i za Nemce da pale šmajserom po življu, po principu 100 za 1. Nice try
July 4, 2024Jul 4 4 hours ago, copkillah said: Veliko "es"? Ne znam da li je uvreda, ali nisam siguran da će biti srećna. RIP legendo. Ama otkucala je 'Supermoderatorke' sa velikim početnim slovom S, pa mi bilo simpatično.
July 4, 2024Jul 4 2 minutes ago, jezovuk said: Ama otkucala je 'Supermoderatorke' sa velikim početnim slovom S, pa mi bilo simpatično. a jeste, sad si kao na to mislio
July 4, 2024Jul 4 Ugazice ih Spanci, realno osvajaju ako ih neko ne saplete. Sto je bila Francuska od 2016. sad je opet Spanija
July 4, 2024Jul 4 22 minutes ago, copkillah said: a jeste, sad si kao na to mislio Jašta sam. Još sam i podvukao S u kvotovanom bre. Super-super-moderator. Su-su-su-supermoderator....
July 4, 2024Jul 4 10 hours ago, copkillah said: Pa očekujem da ih Španci reše, realno. Sad vidim, Nemacka nije pobedila Spaniju 36 godina