July 5, 2024Jul 5 1 minute ago, Weenie Pooh said: Kad smo kod Lamina Jamala, da li mi se učinilo ili ga je Taštin Osmeh u jednom trenutku nazvao Lamar? Ne ne, bio je Lamal
July 5, 2024Jul 5 2 minutes ago, harper lee said: Steta sto vise nema forumskog fudbala da objasnim neke stvari ovima sto nalaze razumevanje za "muski fudbal" i gledali su mnogo meceva engleske lige. I ja se prijavljujem, jes da nemam pojma da igram.
July 5, 2024Jul 5 Kakva vaterpolo akcija Španije, šrauba Morate ide preko gola. Mada on tvrdi da ga je Tah povlačio za gaćice
July 5, 2024Jul 5 Just now, Mindaugas Žukauskas said: Kakva vaterpolo akcija Španije, šrauba Morate ide preko gola. Mada on tvrdi da ga je Tah povlačio za gaćice Da ga nije povlacio, lopta bi otisla jos vise preko gola.
July 5, 2024Jul 5 Just now, Milošica said: Ovaj Andrih je garantovano Lužički Srbin Tzv. Hrvat, kao Rob Blagojevich
July 5, 2024Jul 5 Šta znam propustio sam početak i "gubljenje kontrole" ali nisu ni Španci baš fino i čisto igrali. U svakom slučaju deluju kao bolja ekipa, nadam se da ne čitaju forum, mogu samo da izgube ako uđu u nepravda mod.
July 5, 2024Jul 5 Just now, Milošica said: Ovaj Andrih je garantovano Lužički Srbin Ne, Andrih je homoseksualac, ništa više