Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

5 minutes ago, Micko8 said:

Avram je taj tip igraca, vec ga imamo.

Ma bolji je Alvarado, bukvalno je klasa iznad.

• Replies 182
  • Views 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Id u kurac guglo sam coveka 

• Ispala Slovenija? Goooood, puši ga, debeli cigane simulantu.

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Kanada, Australija, Grčka, Španija u istoj grupi. Jebote, bukvalno svaki poredak je ovde moguć

Posted Images

5 hours ago, Ivo Petović said:

Kanada, Australija, Grčka, Španija u istoj grupi. Jebote, bukvalno svaki poredak je ovde moguć

I plus lako može da se desi da ispadnu dve repke iz ove grupe, ovde nema na kome baš da se pravi koš razlika.

Što Markus Howard ne igra za Portoriko? Ovaj Jordan što igra mu je valjda burazer

12 minutes ago, Profesionalac said:

Što Markus Howard ne igra za Portoriko? Ovaj Jordan što igra mu je valjda burazer

Treba da mu se supruga porodi u ovo vreme pa nije igrao, videćemo za OI

Edited by sasha

ispali i 'talijani i Vacarosi... nenormalno nas sere, pocecu da sumnjam u prolaz u drugi krug...

Kanada, Australija, Grcka, Spanija

Francuska, Nemacka, Japan, Brazil

Srbija, USA, Portoriko, Juzni Sudan

krajnje ravnomerno rasporedjene grupe... inace, pogledah France i Njemce, Wemby se Svabama useravao u zivot. ako budemo igrali sa Francima, Debeli se nece usreciti, moracemo nesto da pogodmo spolja(gulp!)

inace, jos nigde nisam video kako ide 1/4 finale. FIBA po oobicaju ukrstanje cuva kao najvecu tajnu! na jebenom FIBA sajtu pise za 1/4 finale TBD... da su trazili nesposobnije mazge, ne bi ih mogli naci. kad tome dodas da je Olimpijski komitet korumpiraniji od srpskog parlamenta, moja pretpostavka je da cemo 6. avgusta ujutru biti obavesteni ko s kime igra 1/4 finale

• Author

Pobjednici grupa i najbolji drugoplasirani u jedan sesir, ostali u drugi i zrijeba se cetvrtfinale

@freakns

Zasto da se sanja prolazak u drugi krug, kada je proslogodisnja vicesampionska ekipa "pojacana" MVP-ijem NBA lige:rolleyes:

Edited by Micko8

9 hours ago, freakns said:

krajnje ravnomerno rasporedjene grupe... inace, pogledah France i Njemce, Wemby se Svabama useravao u zivot. ako budemo igrali sa Francima, Debeli se nece usreciti, moracemo nesto da pogodmo spolja(gulp!)

Ono je bukvalno bilo kao da lik ima neke supermoći. Inače, mislim da on ima nekih 225, ako Gober ima 218cm.

pa to mu i jeste zvanična visina tj. 224cm

Paj stvarno. Bio sam ubedjen da su ga vodili kao 7' 3'' u NBA. Anyway, viši je i od 224 cm :D

Slukas odjavio reprezentaciju za OI. Ne bi me čudilo da ima veze sa onim što su ga igrači Olija drndali posle prelaska u PAO

21 hours ago, freakns said:

inace, jos nigde nisam video kako ide 1/4 finale. FIBA po oobicaju ukrstanje cuva kao najvecu tajnu! na jebenom FIBA sajtu pise za 1/4 finale TBD... da su trazili nesposobnije mazge, ne bi ih mogli naci. kad tome dodas da je Olimpijski komitet korumpiraniji od srpskog parlamenta, moja pretpostavka je da cemo 6. avgusta ujutru biti obavesteni ko s kime igra 1/4 finale

Zreb, bilo tako i na prosloj, nego nas nije bilo pa proslo neopazeno. Sustina je da su hteli da izbegnu namestanje za izbegavanje USA.

image.png.baeaa568f16ad3be29b3446f8df371a6.png

zapravo, striktno taj deo je napravljen najbolje moguce u datim okolnostima

izbegava se svaka mogucnost da se nametsa, biraju protivnici itd

sa druge strane, nikad mi nije ni bila jasna ta zelja da se izbegnu favoriti

uvek sam se lozio da pobedjujemo najbolje, kompletne, zdrave protivnike

ionako, realno grupa nam je smejurija u odnosu na onu gde su grci,spamci, kanadjani,australijanci

ok, jedino sto ima dodatnog cara je pobediti amere u finalu

mada, cenim da bi svi potpisali neki indijanapolis scenario da je moguc :D

ovakav sastav grupe, plus cinjenica da ne mozemo sa amerima u 1/4 finalu je bukvalno sve sto nam treba

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.