July 1, 2024Jul 1 2 minutes ago, napadaj said: Belgija jedina ekipa lošija od nas po izneverivanju očekivanja. nah oni nemaju lozenje na repku jer su u repki losi odnosi. slabu podrsku imaju u narodu.
July 1, 2024Jul 1 5 minutes ago, Babu Bhatt said: Belgija kurac od ovce 5 minutes ago, James Marshall said: Belgijanci jedno veliko ništa. Francuzi malo manje, s ovoliko promašaja protiv Portugala neće se dobro provesti. Niko nece plakati zbog njihovog ispadanja osim njihovih navijaca. Igrali su kao poslednje kante celo prvenstvo, sto se od reprezentacije sa De Bruineom, Gokuom, Opendom, Vertongenom, Lukakuom, Karaskom, Trosarom i Onanom zaista nije ocekivalo. Za mene najvece razocarenje prvenstva.
July 1, 2024Jul 1 Just now, harper lee said: Niko nece plakati zbog njihovog ispadanja osim njihovih navijaca. Igrali su kao poslednje kante celo prvenstvo, sto se od reprezentacije sa De Bruineom, Gokuom, Opendom, Vertongenom, Lukakuom, Karaskom, Trosarom i Onanom zaista nije ocekivalo. Za mene najvece razocarenje prvenstva. Upravo to. Na svoj potencijal, oni su mi nekako kroz x zadnjih godina najviše nedorečena reprezentacija, koja je definitivno mogla i morala više.
July 1, 2024Jul 1 Ne znam za hajp i ovo što piše Mr.Mxyzptlk, ima smisla da je atmosfera među njima sranje, djeluje tako, nisam nešto ni očekivao od njih, ali su odigrali i ispod mojih najnižih očekivanja, mučno ih je bilo gledati svaki meč.
July 1, 2024Jul 1 rešio sam da odgledam utakmicu do kraja, ionako nemam pametnijeg posla.očaj živi, nedostojan samog EU prvenstva a kamo li druge faze. da sam se setio da uzmem olovku i lupam recke za svako padanje, ispunio bih stranicu. neko je pre neki dan ovde gunđao zbog olakog potezaja žutog. sada je trebalo da ih bude bar 20. sva ona potezanja za dres, rvački zahvati, "pametni faulovi" saplitanjem s leđa, gomila hokejaških bodičeka. možda ne bi bilo loše da se uveze ono iz tenisa. da trener može da traži proveru. bar po jedna za svako poluvreme. pa, ako se usvoji, ne računa se. valjda je to bio 72. minut francuz taman da šutne sa ivice šesnaesterca, belgijanac ga s leđa gurne da padne, dešamp širi ruke. dabogda ispali u sledećem meču.
July 1, 2024Jul 1 Dobro, da je karasko spojio sa mrezom ono kdb dodavanje, ne bi isli toliko u krajnost… mene su francuzi vise razocarali. Ovakva Belgija zamalo da ih izbaci
July 1, 2024Jul 1 Sa igračima koje je BEL izbacila poslednjih 10 godina, neuspeh je da nisu ništa osvojili - Azar i KDB kao najbolji igrači na Svetu u svom prajmu. I posle Martineza, Tedesko…
July 1, 2024Jul 1 Just now, Guuundogan said: Dobro, da je karasko spojio sa mrezom ono kdb dodavanje, ne bi isli toliko u krajnost… mene su francuzi vise razocarali. Ovakva Belgija zamalo da ih izbaci A da Francuzi nisu pucali na gol kao pijani stari svat iz tetejca na svadbi dobili bi sa tri gola razlike. Ljudi su imali 20 suteva na gol i ne bi pogodili unutar okvira gola do prekosutra da ga Belgijanac nije sam sebi metnuo i svima nam prekratio muke. Taj argument malo lici na ove nase trenere kad dodju na Marakanu, popiju pet komada a onda posle utakmice izjave da bi sve bilo drugacije da su tu jednu akciju u 27. minutu kad su presli polovinu terena bolje realizovali. Ocajna je Belgija celo prvenstvo, ta jedna akcija bi im mozda cak i donela prolaz ali ne bi popravila utisak o njihovoj igri.
July 1, 2024Jul 1 Pa to je stvar ocekivanja, ja od Belgije jesam ocekivao do sada uvek, na ovom prvenstvu naravno da nisam kad su im glavni igraci vec u poznim godinama tj. ono sto ih je ostalo. Dodaj na to diskutabilno inteligentnog dokua, prosecne onanu, karaska… atmosfera u timu narusena odavno. Francuzi su nijansu iznad Engleza po prikazanom obzirom na potencijal
July 1, 2024Jul 1 12 minutes ago, Guuundogan said: Pa to je stvar ocekivanja, ja od Belgije jesam ocekivao do sada uvek, na ovom prvenstvu naravno da nisam kad su im glavni igraci vec u poznim godinama tj. ono sto ih je ostalo. Dodaj na to diskutabilno inteligentnog dokua, prosecne onanu, karaska… atmosfera u timu narusena odavno. Francuzi su nijansu iznad Engleza po prikazanom obzirom na potencijal Istina, ali mi Francuzi unatoč mnogim manjkavostima djeluju nekako fizički najmoćnija ekipa, biće njih jako teško pobijediti.
July 1, 2024Jul 1 Nema ružnijeg fudbala od Francuske. Ja stvarno ne mogu više od 3 minuta da ih gledam u kontinuitetu. Samo da ispadnu što pre.