Posted July 1, 20241 yr FRANCUSKA (4-4-2): Manjan – Kunde, Upamekano, Saliba, T. Ernandez – Kante, Čuameni, Rabio, Grizman – Tiram, Embape. BELGIJA (4-3-3): Kastels – Kastanj, Fes, Vertongen, Teate – Karasko, Onana, Doku – De Brujne, Lukaku, Openda. Zanimljiv i dosta ofanzivan sastav Belgije
July 1, 20241 yr Author 4 minutes ago, Midžeta said: Đe ti poll Pantelio, ubice te Valkira Jebace mi mater, sad vidim @Valkyrie, neka se doda pul ako si u mogucnosti, ako ne neka neko otvori novu temu
July 1, 20241 yr 1 minute ago, pantelia said: Jebace mi mater, sad vidim @Valkyrie, neka se doda pul ako si u mogucnosti, ako ne neka neko otvori novu temu NE MOŽE DA SE DODA!
July 1, 20241 yr Author Prastajte, neka neko otvori novu temu. Naucio sam lekciju, ne otvaram teme vise da ne bih ispao jos gluplji Edit: po tvom odgovoru rekao bih da ovo nije prvi put da te neko pita ovakve stvari Edit 2: ti sto trujes dole, bolje otvori novu temu, mozes i pool da stavis ako hoces Edited July 1, 20241 yr by pantelia
July 1, 20241 yr Pantelia muda do patosa vraca tumb down munjevitom brzinom ako ovo desavanje bude uzbudljivije od utakmice da se svi roknemo ko sirocad
July 1, 20241 yr 5 minutes ago, pantelia said: Edit 2: ti sto trujes dole, bolje otvori novu temu, mozes i pool da stavis ako hoces Jes pa onda na mene da se okomi, jednom sam se zajebala
July 1, 20241 yr Pa.postavi, otovori novu temu, a ovu Valkira nek napalmuje Ovo je odg @goofsari Edited July 1, 20241 yr by Midžeta