Posted July 1, 2024Jul 1 FRANCUSKA (4-4-2): Manjan – Kunde, Upamekano, Saliba, T. Ernandez – Kante, Čuameni, Rabio, Grizman – Tiram, Embape. BELGIJA (4-3-3): Kastels – Kastanj, Fes, Vertongen, Teate – Karasko, Onana, Doku – De Brujne, Lukaku, Openda. Zanimljiv i dosta ofanzivan sastav Belgije
July 1, 2024Jul 1 Author 4 minutes ago, Midžeta said: Đe ti poll Pantelio, ubice te Valkira Jebace mi mater, sad vidim @Valkyrie, neka se doda pul ako si u mogucnosti, ako ne neka neko otvori novu temu
July 1, 2024Jul 1 1 minute ago, pantelia said: Jebace mi mater, sad vidim @Valkyrie, neka se doda pul ako si u mogucnosti, ako ne neka neko otvori novu temu NE MOŽE DA SE DODA!
July 1, 2024Jul 1 Author Prastajte, neka neko otvori novu temu. Naucio sam lekciju, ne otvaram teme vise da ne bih ispao jos gluplji Edit: po tvom odgovoru rekao bih da ovo nije prvi put da te neko pita ovakve stvari Edit 2: ti sto trujes dole, bolje otvori novu temu, mozes i pool da stavis ako hoces Edited July 1, 2024Jul 1 by pantelia
July 1, 2024Jul 1 Pantelia muda do patosa vraca tumb down munjevitom brzinom ako ovo desavanje bude uzbudljivije od utakmice da se svi roknemo ko sirocad
July 1, 2024Jul 1 5 minutes ago, pantelia said: Edit 2: ti sto trujes dole, bolje otvori novu temu, mozes i pool da stavis ako hoces Jes pa onda na mene da se okomi, jednom sam se zajebala
July 1, 2024Jul 1 Pa.postavi, otovori novu temu, a ovu Valkira nek napalmuje Ovo je odg @goofsari Edited July 1, 2024Jul 1 by Midžeta