July 1, 2024Jul 1 Brate, koliko dosadno poluvreme. Gomila dobrih igraca na terenu i skoro nista od kvalitetnog zavrsnog pasa (par su izmislili solo akcijama sa krila, no sutevi su bili pocetnicki). Ja obicno ne gledam nastavak, gde je poluvreme 0-0. Mozda se predomislim, posto je EURO u pitanju, tja.
July 1, 2024Jul 1 na stadionu kraj pečenjare "Debela svinja", u susretu lokalnih rivala, Guncate i Begaljica igraju bez golova. pažnju publike u prvom poluvremenu najviše je privukla eksplozija auspuha, kada je Ludi Muja proletao pored stadiona u prastarom Opel Kadetu
July 1, 2024Jul 1 Sad malo off. Znao sam da ova nosata karakondžula nema obraza al mi je prilično iznenađenje da se Vuk Kostić ovako blamira sa ovim reklamama ljubi baba da prođe...
July 1, 2024Jul 1 Ali Rabio. Glorified Srdjan Mijailovic. Belgija je po mom misljenju najvece razocarenje po kvalitetu igre, vece cak i od nas. Nerealno je da ovoliko kvalitetna ekipa igra ovako bedan fudbal.
July 1, 2024Jul 1 oo smoraaaa ali tako je ka ti je selektor didije desamp smarac i kao igrac i kao trener. ovakav ofanzivni kapacitet i nista golovi
July 1, 2024Jul 1 42 minutes ago, Valkyrie said: @bags kaže da je to tako i nema rešenja. Sad sam nesto iscackao. Moguce da radi kako treba odradio sam jedan brzinsi test. Greskom je bila iskljucen opcija vote on own question.
July 1, 2024Jul 1 Just now, villiem said: Posmatram dresove i razmisljam koji su lepsi, Francuzi vode zsd Hahahahahaha bas sam to razmiljsala upravo sad