Jump to content

Francuska - Belgija, 01.07 18H

Featured Replies

Holandija - Rumunija mi je utakmica kojoj se najvise radujem, ima mi neki old skul vajb, Amerika 1994 fazon. Valjda zato jer volimo ta prvenstva iz klinackog perioda, a Rumunija je ustala iz mrtvih konacno.

Edited by Defunctus

• Replies 117
  • Views 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Najmanje gadna od ovih velikih reprezentacija su mi Belgijanci, tako da rootujem za njih ako mi ispadnu favoriti. Zbog Kevina majstora, zatim da se ispostavi koliki je nemač pojma bio Martinez sve ove godine, a najvažnije - što bi Lukaku u izlivu emocije najverovatnije izvadio prangiju na sunce, u inat hejterima. 

Rekao bih cak da su i utakmice iz nase grupe bile manje dosadne od ove, 40 min nicega

3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

izvadio prangiju

Nadam se da misliš na pravu prangiju a ne da se toliko oštriš za metaforičku :unsure:

Penali se crtaju ovde 

Biće uglavnom tako do kraja, jer se ulog povećava, i prioritet je pre svega da se ne primi gol. Pogotovo kad se sastanu dve ovako pismene reprezentacije, teško će tu biti neobuzdanog i lepršavog fudbala. 

Uzas od fudbala.

1 minute ago, arheolog1981 said:

Penali se crtaju ovde 

Kako si glasao na pollu?

mbape pokusava da igra kao zidan

U francusko-belgijskoj koprodukciji emisije o drustvenom zivotu nilskih konja najvise se dopao mladi gospodin ometen u razvoju koji glumi fudbalskog sudiju.

3 minutes ago, Valkyrie said:

Nadam se da misliš na pravu prangiju a ne da se toliko oštriš za metaforičku :unsure:

Metaforičku ofc, samo zato jer bi to ušlo u anale kao jedan od legendarnih poteza na velikim takmičenjima.

Spoiler

emiliano_martinez_argentina_qatar_2022_f

1 minute ago, Valkyrie said:

Kako si glasao na pollu?

Putača :fantom:

Uvesti pravilo ako je 0:0 da ispadaju obe ekipe.

Kvalitetno dosadna utakmica.