July 1, 2024Jul 1 Ne znam za koga da navijam. Obozavam belgijance, totalni su hipsteri. S druge strane allez france i Desamp koji je pravi francuz, pravi asterix. Neka bolji pobijedi
July 1, 2024Jul 1 7 minutes ago, Midžeta said: Na ivici sam da navijam za Belgiju jer se urnisem kad vidim nepo babies Pa i familija Smajhel brani gol Danske vec pola veka pa sta im fali
July 1, 2024Jul 1 Belgijanci deluju neuigrano ali kroz čitavo prvenstvo igraju direktno i napadački. Francuzi autobus, taktički ima smisla. Ali dosadno u pm. Edited July 1, 2024Jul 1 by Milošica
July 1, 2024Jul 1 1 hour ago, pantelia said: Edit: po tvom odgovoru rekao bih da ovo nije prvi put da te neko pita ovakve stvari Poll je užasan na ovoj platformi i već smo debatovali nadugačko o tome kad smo ustanovili da pokretač polla nema pravo ni da glasa ni da vidi poll. @bags kaže da je to tako i nema rešenja. Zato niko neće da otvara topike sa pollom jer smo radoznali i volimo da zavirimo a kao pokretač dobijemo šipak. Zato apelujem od početka Eura da teme otvaraju ljudi koji hoće da stave poll jer je to zanimljivo 1 življu. Pošto uglavnom zabušavate, ja otvaram da vam učinim i žrtvujem se (sad nebo plače, čuje se tužna muzika). Sad šta je tu je, neka stoji topik bez polla, kao tvoje skarletno slovo, PANTELIA!
July 1, 2024Jul 1 7 minutes ago, Ted said: dosadne li utakmice Daj jos da vidim Spanija - Nemacka, realno posle toga mogu i da zavrse prvenstvo sto se mene tice.
July 1, 2024Jul 1 Smaračka utakmica, Francuzi iznenada nemaju pojma i igraju ko da im je Murinjo trener, a Belgijanci nikako da potrefe svog igrača.