July 30, 2024Jul 30 Mi ni jednom nismo uspeli da sastavimo blok i da se ta lopta odbije njima na parket. Ni jdenom.
July 30, 2024Jul 30 Just now, radnik said: Je li ovo ocekivano ili ne? Lično sam malo veći otpor očekivao, ali jaki su Slovenci dosta.
July 30, 2024Jul 30 Jebeni Slovenci bolji od nas u svim kolektivnim sportovima. Hvala Vučiću na njegovom pametnom i stratrškom ulaganju u sport tako što Zvezdi kupi igrača za 5 miliona, a za bazu ga boli žvalavi kurac.
July 30, 2024Jul 30 Just now, Nikodije said: Jebeni Slovenci bolji od nas u svim kolektivnim sportovima. Hvala Vučiću na njegovom pametnom i stratrškom ulaganju u sport tako što Zvezdi kupi igrača za 5 miliona, a za bazu ga boli žvalavi kurac. Neka dođu u vaterpolu.
July 30, 2024Jul 30 1 minute ago, kralj said: Neka dođu u vaterpolu. Ni to neće još dugo. Čak je i vaterpolo uspeo da sjebe. Neverovatan lik.
July 30, 2024Jul 30 17 minutes ago, Arkadija said: Mi ni jednom nismo uspeli da sastavimo blok i da se ta lopta odbije njima na parket. Ni jdenom. Bilo je jednom
July 30, 2024Jul 30 10 minutes ago, Nikodije said: Jebeni Slovenci bolji od nas u svim kolektivnim sportovima. Hvala Vučiću na njegovom pametnom i stratrškom ulaganju u sport tako što Zvezdi kupi igrača za 5 miliona, a za bazu ga boli žvalavi kurac. Rukomet i odbojka su mnogo bolji, u fudbalu su nedavno dokazali da su bolji, u vaterpolu če uskoro biti bolji, u basketu jedino tu smo bolji iako smo na zadnjem međusobnom meču rutinski poraženi.
July 30, 2024Jul 30 13 minutes ago, Nikodije said: Jebeni Slovenci bolji od nas u svim kolektivnim sportovima. Hvala Vučiću na njegovom pametnom i stratrškom ulaganju u sport tako što Zvezdi kupi igrača za 5 miliona, a za bazu ga boli žvalavi kurac. Jbg ne može da lebdi nad Autokomandom i drugim mestima istovremeno.