Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

Ovaj ne planira da vrati Luburica cak ni na servis.

• Replies 505
  • Views 16k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

Prebise nas Slovenci :sad:

Slovenci če uzeti medalju. 

Mi ni jednom nismo uspeli da sastavimo blok i da se ta lopta odbije njima na parket. Ni jdenom.  

Bolji su bukvalno u svakom elementu.

Je li ovo ocekivano ili ne? 

Just now, radnik said:

Je li ovo ocekivano ili ne? 

Lično sam malo veći otpor očekivao, ali jaki su Slovenci dosta.

klasa razlike evudentna i ocekivana

Jebeni Slovenci bolji od nas u svim kolektivnim sportovima. Hvala Vučiću na njegovom pametnom i stratrškom ulaganju u sport tako što Zvezdi kupi igrača za 5 miliona, a za bazu ga boli žvalavi kurac.

Just now, Nikodije said:

Jebeni Slovenci bolji od nas u svim kolektivnim sportovima. Hvala Vučiću na njegovom pametnom i stratrškom ulaganju u sport tako što Zvezdi kupi igrača za 5 miliona, a za bazu ga boli žvalavi kurac.

Neka dođu u vaterpolu.

1 minute ago, kralj said:

Neka dođu u vaterpolu.

Ni to neće još dugo. Čak je i vaterpolo uspeo da sjebe. Neverovatan lik.

1 minute ago, kralj said:

Neka dođu u vaterpolu.

I u košarkama.

17 minutes ago, Arkadija said:

Mi ni jednom nismo uspeli da sastavimo blok i da se ta lopta odbije njima na parket. Ni jdenom.  

Bilo je jednom :D

10 minutes ago, Nikodije said:

Rukomet i odbojka su mnogo bolji, u fudbalu su nedavno dokazali da su bolji, u vaterpolu če uskoro biti bolji, u basketu jedino tu smo bolji iako smo na zadnjem međusobnom meču rutinski poraženi. 

13 minutes ago, Nikodije said:

Jbg ne može da lebdi nad Autokomandom i drugim mestima istovremeno.

Background Picker
Customize Layout