Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

Raspad sistema. 

Edited by Cash

• Replies 505
  • Views 16k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

1 minute ago, Cash said:

Raspad sistema. 

Bas tako ... jos sad Jovovic vraca Ivovicu samopuzdanje i eto nas u jos vecem kanalu

Edited by Lezilebovich

Koji kanal ničim izazvan. 9:0

Da li se meni cini ili su ovi isti momci ranije funkcionisali bolje ali se sad tesko sastavljaju ?

Znala sam da nismo više velesila u odbojci, ali nisam baš ovo očekivala. Slovenaca kao da ima bar tri više na terenu i kao da su svi visoki 210 cm, a raspon ruku da im je tri metra.

Slovenci su baš jaki, dobar je ovo otpor, ali tačno izgleda da je u svakom setu pitanje trenutka kada će da nas rutiniraju. Prijem im je mnogo sigurniji.

Pevač grupe Trik FX je selektor Slovenije

Meni liči na jednog od onih Mikelsena.

Mislim da nikada nisam video seriju od 9:0 ili 10:0 na ovom nivou.

Barem smo najćelaviji. :fantom:

2 minutes ago, napadaj said:

Meni liči na jednog od onih Mikelsena.

Ima i toga malo. Mix njih dvojice :D

Slovenci cepaju asove ko Sampras. 

nasi nasmejani kao da ni sami nisu verovali da mogu pobediti. 

Just now, 189- said:

nasi nasmejani kao da ni sami nisu verovali da mogu pobediti. 

To je sad izgleda deo odbojkaške kulture, svi se smeju kao Aleksa posle derbija.

Blok nam nije dobar.

mi povedemo svaki set i na kraju ga izgubimo

e svasta

Background Picker
Customize Layout