July 29, 2024Jul 29 4 minutes ago, Ivo Petović said: Strašno šta čovek priča. Strašno. Devojke (Francuskinje) se trude da igraju što bolje, publika navija, uživa u utakmici, pozitivan stav i imaš govno bahato ogavno da lupeta ovakve gluposti. Kakav duboko nesrećan čovek. Tužno je samo što ga mi plaćamo da bude u Parizu. Srećom, gledam na BH, komentator korektan, kao i danas na tenisu.
July 29, 2024Jul 29 7 minutes ago, pantelia said: Jel Milinkovic komentarisao? Ne bih ocekivao od njega takvo lupetanje nikad, uvek je delovao normalno. jeste. ne znam sta mu bi, baz je zvucao ponizavajuce prema Francuskoj. koja jeste 10x losija ekipa, ali dobro de, ne moras bas sa nipodastavanjem da pricas... ali kao sto rekoh kad se Rale Tranzistor izlupeto na plivanju, oni su tamo svi drogirani, nema druge.
July 29, 2024Jul 29 Ne znam sta su nasi lupetali, Kanadjani su bili bas korektni (iako su i oni konstatovali razliku u kvalitetu).
July 29, 2024Jul 29 Francuska zenska reprezentcija je bila ispod 20og mjesta prije 5-6 godina. Od tada napreduju, nije to nivo top 10 ali top 20 jeste sigurno.
July 29, 2024Jul 29 Dobro, ovo nije ni smelo drugačije. Sad ide ono pravo, Kina i SAD su ekipe po našoj meri. Inače, danas su odigrale u 5 setova kako im i odgovara zbog prolaska dalje. Neću još ništa da prognoziram, da vidimo prvo kako će proći sledeća utakmica, koja će ujedno našima biti i prva ozbiljna utakmica ove godine. 6 minutes ago, Fakundo Sava said: Igramo samo sa jednim liberom i to Silvija Popović a ne Teodora Pušić ? Silvija Popović je upala u poslednjem momentu nakon neočekivano dobrih izdanja u prijateljskim utakmicama, i to umesto Jegdić. Pušić je još ranije otpala. Realno, sa rosterom od 12+1 igračica, nemaš baš lufta da vodiš dva libera.
July 30, 2024Jul 30 Ozbiljno dobro se igra izmedju nas i Slovenaca ... bije se sa svih strana, nema puno gresaka
July 30, 2024Jul 30 Šta nam uradi ovaj na servisu, a pre minut ga Štern pogodio servisom iz sve snage u glavu.