Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

Just now, freakns said:

odlicna je Uzelac, igra bez pardona. 

Maja bi mogla da digne penal neki, nece joj ruka otpasti... generalno ona i Tijana su potpuno rastimovane. 

Al zato Maja oseća gde će svaka lopta, čita ove uglove kao AI.

• Replies 505
  • Views 16k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

ha, digla penal, i pazi ti, oma lagani poen! 

Just now, duda said:

Kako servira Lazović :ziga:

Zamisljam Radomira ocu da crknem :lolol:

5 asova :ziga:

Maja je pametna i požrtvovana, ali mora da se čuva. Samo nam fali da se povredi bespotrebno na startu OI.

Kidamo 

Ju,al je lepa ova Uzelac:cool:

Slusao sam neki podkast sa Henom i kaze da kad je tek dosla u mladje kategorije bila neka rezervisanost izmedju Uzelac i nje, nisu se bas podnosile. Kaze, sledece godine okupljanje, samo njih dve ostale od prethodne generacije i onda postale najbolje drugarice. Od tad su cimerke, a i sad u Parizu.

Je l su nase ovoliko dobre, ili Francuskinje ovoliko lose?

25 minutes ago, Bogotac said:

Ju,al je lepa ova Uzelac:cool:

Meni su sve lepe, i naše i njine :love8:

16 minutes ago, Fins fleet said:

Je l su nase ovoliko dobre, ili Francuskinje ovoliko lose?

Francuska je osrednja ekipa, u najbolju ruku. Ova tehničarka im je baš ništa naročito, često diže niske lopte i iza leđa, ni primači im nisu Bog zna šta.

Btw, ne znam čemu ovo bahato komentarisanje, ali ajde...

1 minute ago, Ayatollah said:

Francuska je osrednja ekipa, u najbolju ruku. Ova tehničarka im je baš ništa naročito, često diže niske lopte i iza leđa, ni primači im nisu Bog zna šta.

Strašno šta čovek priča. Strašno. Devojke (Francuskinje) se trude da igraju što bolje, publika navija, uživa u utakmici, pozitivan stav i imaš govno bahato ogavno da lupeta ovakve gluposti. Kakav duboko nesrećan čovek. Tužno je samo što ga mi plaćamo da bude u Parizu.

Bravo devojke :wub:

Tijana baš loša večeras.

ed.

Ali zato ostale dobre.

Bravo.

Edited by duda

6 minutes ago, Ayatollah said:

2 minutes ago, Ivo Petović said:

Strašno šta čovek priča. Strašno. Devojke (Francuskinje) se trude da igraju što bolje, publika navija, uživa u utakmici, pozitivan stav i imaš govno bahato ogavno da lupeta ovakve gluposti. Kakav duboko nesrećan čovek. Tužno je samo što ga mi plaćamo da bude u Parizu.

Jel Milinkovic komentarisao? Ne bih ocekivao od njega takvo lupetanje nikad, uvek je delovao normalno.

Background Picker
Customize Layout