Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

Holandjanke se samoubile bukvalno

• Replies 505
  • Views 16k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

E jbg

Fuck. Uvik kontra Turske :dry:

U našoj grupi Kina Amerika 3:2

Kako me nervira ova naša "kuku bože pomagaj" himna, naročito kad stane pored ovih "jebaćemo vam sve po spisku" marševa.

Kreću devojke protiv Fra, deluju lepo raspoložene.

Divno je gledati Maju i Tijanu opet zajedno :)

opa, Aleksic i Kurtagic u sredini, Busa i Uzelac na prijemu. lepo bome. da vidimo kako ce se Uzelac i Kurtagic snaci

Uzelac deluje kao šampionski materijal, makar sudeći prema sportskom bezobrazluku.

Francuskinje u transu, atmosfera kida. Alal vera Francuzima za sve do sada.

Dobre su naše cure.

Podloga maltene u bojama lopte, skoro pa negledljivo. Imaju i Francuzi svoje sns kadrove

Hena samo 19 godina ima :)

Ovaj aut za nanometar da se rokneš. Naše deluju ipak bolje s obzirom na domaćinsku atmosferu.

odlicna je Uzelac, igra bez pardona. 

Maja bi mogla da digne penal neki, nece joj ruka otpasti... generalno ona i Tijana su potpuno rastimovane. 

Krenuo blok da doprinosi, servis kida. Dominacija.

Kako servira Lazović :ziga:

Background Picker
Customize Layout