Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

I Kubanci su imali uzas jaku ekipu, Pimienta je tukao ko nezdrav, dok se nisu razbezali posle nekog takmicenja 

• Replies 505
  • Views 16k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

I rusi su bili jaki, imali su bradaatog tehnicara, zaboravih ime

Jakovljev?

Vadim Hamuckih

Meni današnja odbojka u odnosu na taj mid 90s period izgleda kao da sad igraju sa barem pola metra nižom mrežom.

Tad jedva da je i bilo igrača koji napadaju sa 3 metra, a danas svaki random igrač dere odakle hoćeš. 

Tad se barem 40% servisa primalo prstima jer su svi servirali ko cave. taj Sartoreti bio svetsko čudo jer je servirao onako, a danas tako serviraju bukvalno svi.

I setimo se Tanaskovica i servisa sa kraja hale :D 

7 hours ago, omiljeni said:

taj Sartoreti bio svetsko čudo jer je servirao onako, a danas tako serviraju bukvalno svi.

Nisam sasvim sigurna, ali mislim da je taj tip servisa dosao negde sa Dalekog istoka samo sto je on to radio ogromnom snagom.

2:0 vodi Italija. Odlično igraju žene.

Rutinski odrađuju posao.

Velika im je prednost u odnosu na sve druge to što imaju vrhunskog drugog korektora. Antropova bi u svakoj drugoj reprezentaciji osim naše i turske bila u startnoj postavi i bez ikakvog problema može da zameni Egonu kad ovoj malo slabije ide. 

brutality

Svaka čast!

Izgubile samo jedan set na celom turniru :ziga:

Background Picker
Customize Layout