August 9, 2024Aug 9 amerikanci dobili italijane u borbi za bronzu 3-0. sva tri seta na dve razlike. btw ako se ne varam italijani vode u broju cetvrtih mesta na oi.
August 10, 2024Aug 10 Boze termina za musku odbojku i zlato, a zene za trece mesto igraju u 17:15. Francuzi ih prebise u prvom, ajd' Poljaci
August 10, 2024Aug 10 23 hours ago, Halvard said: Zašto tenis stoji pinovan iako je završen prošle decenije nedelje, a odbojka otfikarena istog momenta kad su naše izgubile? Nepravda. Ništa u ovoj zemlji nije slučajno, pa tako ni ova hajka na Gvidetija u medijima. Bojim se da su se događale neke ozbiljnije svinjarije iza scene, nadam se da neće imati dugoročnih posledica po tim u smisliu da neko (mislim, "neko") odluči da odmori™ od reprezentacije. kod nas su svinjarije iza scene nacionalni sport. kada ima uspeha, onda ih dobro prikrivamo, medjutim cim se prvi put okliznemo, krece da isplivava prljav ves. nije to za odbojku jeli, to je za bilo koji sport. a ne bi me cudilo da se to prenese i na odbojkasice... Jokic je odavno prestao da daje izjave za nase medije, i to ponovio par puta, da svi znaju da nece biti njegovih izjava jer su novine izmisljale intervjue sa njim. jedini ljudi koji su dobili izjave od njega su Edin i Kole, te dopisnik RTSa iz USA. ne bi me cudilo uopste da dodje nalog negde da se napise da je Tijana rekla to i to, ne bi li se kupili klikovi ili izazvala bura. nasim, nazovi novinarima, najmanji problem da pisu izmisljotine i gluposti
August 10, 2024Aug 10 Malo mi je nemoguce da izgube Poljaci sa 3:0 ali ide ka tome..jedva probijaju blok Francuza