August 7, 2024Aug 7 12 minutes ago, Grandilof said: I Ameri gospodski, super utakmica, muški turnir u odbojci objašnjava kao i uvek. Setimo se da je Holt valjda priznao da je takao loptu u cetvrtom setu kada je poen bio dosudjen Amerima.
August 7, 2024Aug 7 35 minutes ago, Budja said: Setimo se da je Holt valjda priznao da je takao loptu u cetvrtom setu kada je poen bio dosudjen Amerima. Jbg prošlo je vreme kada te prvo nauče da nikada ne priznaš. Var™ je tu, samo ispadneš šupak.
August 8, 2024Aug 8 mnogo mnogo dobra utakmica. naravno navijao sam za brazil ali zasluzeno na kraju amerikanke. brazil nije izgubio set do ovog meca. eh da smo mi imali malo vise znanja i srece u petom setu protiv amerikanki, ko zna gde bi smo zavrsili. zbog toga i boli ovaj raspad nasih na kraju, vidi se da mozemo sa najboljima i sve je moguce ako se igra sa samopouzdanjem.
August 8, 2024Aug 8 Baš sam to pomislio, mi smo s njima igrali egal, da smo to dobili, sve bi drugačije bilo, prvo ne bismo išli na Italiju u četvrtfinalu. Ali jbg sad. A Amerikanke kao Amerikanke, ni u jednom elementu nisu savršene, ali su u svakom dovoljno dobre.
August 9, 2024Aug 9 Gledam pet minuta odbojku na pesku, majko moja kakva glupost. Nijednom se nisu odbranile. Jedna ekipa servira, druga primi servis i da poen. I tako pet minuta. A i kako dve osobe da brane citav teren? Ali dobre guzice. Edited August 9, 2024Aug 9 by Hele
August 9, 2024Aug 9 Zašto tenis stoji pinovan iako je završen prošle decenije nedelje, a odbojka otfikarena istog momenta kad su naše izgubile? Nepravda. Ništa u ovoj zemlji nije slučajno, pa tako ni ova hajka na Gvidetija u medijima. Bojim se da su se događale neke ozbiljnije svinjarije iza scene, nadam se da neće imati dugoročnih posledica po tim u smisliu da neko (mislim, "neko") odluči da odmori™ od reprezentacije.