Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

Kako bije Fornal 

• Replies 505
  • Views 16k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

Leon majstor

Bravo Nikola, bravo Poljaci, kod njih je uvek fenomenalna atmosfera na odbojci

Gotovo bravo Nikola, bravo Poljska. 

Super, bravo za Poljake i Nikolu.

Bravo Nikola kralju! :kralj:

I Ameri gospodski, super utakmica, muški turnir u odbojci objašnjava kao i uvek.

12 minutes ago, Grandilof said:

I Ameri gospodski, super utakmica, muški turnir u odbojci objašnjava kao i uvek.

Setimo se da je Holt valjda priznao da je takao loptu u cetvrtom setu kada je poen bio dosudjen Amerima.

35 minutes ago, Budja said:

Setimo se da je Holt valjda priznao da je takao loptu u cetvrtom setu kada je poen bio dosudjen Amerima.

Jbg prošlo je vreme kada te prvo nauče da nikada ne priznaš. :D

Var™ je tu, samo ispadneš šupak. 

brutalan prvi set amerike i brazila

Bi ovo brutalno do kraja. Odoše Amerikanke u finale...

mnogo mnogo dobra utakmica. naravno navijao sam za brazil ali zasluzeno na kraju amerikanke. brazil nije izgubio set do ovog meca. eh da smo mi imali malo vise znanja i srece u petom setu protiv amerikanki, ko zna gde bi smo zavrsili. zbog toga i boli ovaj raspad nasih na kraju, vidi se da mozemo sa najboljima i sve je moguce ako se igra sa samopouzdanjem.

Baš sam to pomislio, mi smo s njima igrali egal, da smo to dobili, sve bi drugačije bilo, prvo ne bismo išli na Italiju u četvrtfinalu. Ali jbg sad.

A Amerikanke kao Amerikanke, ni u jednom elementu nisu savršene, ali su u svakom dovoljno dobre.

Gledam pet minuta odbojku na pesku, majko moja kakva glupost.

Nijednom se nisu odbranile.

Jedna ekipa servira, druga primi servis i da poen.

I tako pet minuta.

A i kako dve osobe da brane citav teren?

Ali dobre guzice.

Edited by Hele

Zašto tenis stoji pinovan iako je završen prošle decenije nedelje, a odbojka otfikarena istog momenta kad su naše izgubile? Nepravda. :fantom:

Ništa u ovoj zemlji nije slučajno, pa tako ni ova hajka na Gvidetija u medijima. Bojim se da su se događale neke ozbiljnije svinjarije iza scene, nadam se da neće imati dugoročnih posledica po tim u smisliu da neko (mislim, "neko") odluči da odmori™ od reprezentacije. 

Background Picker
Customize Layout