Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

On 7. 8. 2024. at 15:09, Bogotac said:

Maze govnima  Gvidetija ovaj sa RTS

Mislim da prati forum. 

Sinoć je počeo tokom utakmice a realno nije u stanju ni rezultat da prati. 

• Replies 505
  • Views 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

A ružno je kako god, može se prigovoriti ali ne onako i samo na njega...

Bojim se dal je Peđa možda u stanju svakoga mazati, ako zatreba. To što se ispostavilo da je u pravu je druga priča.

Edited by Milošica

Iščuđava se fizičkoj spremi američkih odbojkaša u 30im godinama, i deluje mi da aludira na nešto.

Ovaj lik kada smo dobili ladno Francuskinje je bio blago rečeno izuzetno neprijatan prema njima, izuzetno ružno

Sto se raspadose Poljaci u trecem setu?

ovo spasavanje fornala delovao kao dupli dodir. ajde poljaci probudite se zaboga

Kakav set sada! Auh.

Ide ovo u peti

Katastrofalni dizaci Poljske

On 7. 8. 2024. at 15:56, sasha said:

Ide ovo u peti

Neće ako usa nastavi ovako da servira

On 7. 8. 2024. at 10:49, Halvard said:

Pa da, logično, Blagojević veza.

Nisam baš oduševljen, ali realno i nismo imali neki izbor.

ne znam ko ce biti novi selektor, niti me trenutno nesto interesuje, ali dosta je bilo zajebavanja.

dok Golijanin nije morao da ode jer se usudio da prihvati Kosovo(ovo je sigurno bilo reseno izmedju njega,Boricica i Milosevica, nema teorije da je delovao na svoju ruku...), krece rasomonijada. te Vanja ce(stroja Boricic), te Gajic ce, te na kraju ispade Djula(struja Gajic), odlazi Terzic, pa Sanatarelli na godinu, pa Guidetti na godinu... sada cemo novog selektora, cetvrtog za cetiri godine. 

to jednostavno mora da stane. Djula i Jelena Nikolic treba da izadju i kazu selektor u narednom olimpijskom ciklusu je taj i taj. cilj je LA 2028. ako bude bio zadnji na SP naredne godine bez osvojenog seta, ostace selektor. i ugovor da se potpise na 4 godine, gde ce selektor ako odluci da raskine na svoju ruku morati ritualno sam sebi kurac da odsece(ili sise u zavisnosti od pola). i lepo krenuti sa pravljenjem tima i igre. dosta je bilo ovih jednogodisnjih zajebavanja. 

a ko god da dodje imace osnovu. Uzelac i Lazovic na prijemu(uz ogradu da se Lazovic moze menjati ako se nadje talentovana klinka). Busa je presla 3 banke, Lozo ne moze sa Uzelac, Milenkovic od povrede kolena truba. Aleksic i Kurtagic u sredini. Tijana na korekciji. to su 4 vanserijske igracice. i Katarina Lazovic koja nije bas rupa. da, fali ti glavna, ali nesto moras i ti da uradis. sve zamene, uzeti mlade igracice. najveci talenti koji danas imaju 17-19 godina. U LA ce imati 21-23, i 4 godine u reprezentaciji. i novi selektor bira dva tehnicara. Maja i Drca, hvala na svemu. 2002 Terzic je bio pocetnik i imao je Vesnu Citakovic, i mnogo manju bazu nego sto danas postoji. OK, usralo ga da dobije Maju, ali je on tu Maju i razvijao, nije mu pala u krilo genijalna igracica vec genijalni talenat. 

Ala se puca na sve strane, brutalan set

Konačno blok Poljaka koji nije postojao 

5.set

Background Picker
Customize Layout