Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

Ajde dobro. Poenta je bila da mu je tamo ocito dobro inace se ne bi cimao u tom smislu. To je sve.

• Replies 505
  • Views 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

Naravno da mu je tamo dobro i bolje nego ovde, a mogli bi se i prisetiti kako je pre par godina SNS struja u Odbojkaškom savezu (predvođena Gajićem) ispalila njega i brata mu za vođenje Saveza

O,da sećamo se pojedini,baš čudno da ovako izgledamo u sportu sobzirom ko i kako vode saveze,vaterpolo i onaj što iznosi pola crkve pravi primer.

34 minutes ago, Filozof manijak said:

Naravno da mu je tamo dobro i bolje nego ovde, a mogli bi se i prisetiti kako je pre par godina SNS struja u Odbojkaškom savezu (predvođena Gajićem) ispalila njega i brata mu za vođenje Saveza

Ja se secam prilicnog hejta spram Nikole ovde u komentarima dok nas je vodio. Ono fazon, svaka mu cast na igrackoj karijeri, ali kao trener je truba u najkracem..

Kad pre....

To ocigledno dogovoreno jos pre OI posto je ovome istekao ugovor..

Odlično, trener koji je za 5 godina rada sa ženama osvojio dva Superkupa Poljske, nije nikada osvojio ni poljsko prvenstvo. Baš obećava.

1 hour ago, Moonwalker said:

Verujem da je to tako jer se radi o biti/ne biti situaciji i bira sigurniju opciju. Nesporazuma ne sme da bude kod TA. Nije izjava za TV. 
Ne govorim poljski. Mogu da citam i razumem ih solidno. Kod srodnih jezika su moguci nesporazumi jer se nekad iste reci koriste na potpuno drugaciji nacin. 

Jel govori tecno Leon poljski kad smo kod toga?

4 minutes ago, Grandilof said:

Jel govori tecno Leon poljski kad smo kod toga?

Kubanac koji igra za Poljsku? Ne znam, vidim da mu je zena Poljakinja. Verovatno bar razume. Mislim tesko da mozes ziveti negde i nemati pojma sta se oko tebe desava. :)

Nikolu sam slucajno uhvatila na TV. Non stop intervjuisu svoj tim tamo.

Edited by Moonwalker

6 minutes ago, Moonwalker said:

Kubanac koji igra za Poljsku? Ne znam, vidim da mu je zena Poljakinja. Verovatno bar razume. Mislim tesko da mozes ziveti negde i nemati pojma sta se oko tebe desava. :)

Nikolu sam slucajno uhvatila na TV. Non stop intervjuisu svoj tim tamo.

Znači Poljak :fantom:

• Valk unpinned this topic

Kakva utakmica pol-usa. 

Ubili bi nas da ne bi znali da izađemo iz dvorane. 

Maze govnima  Gvidetija ovaj sa RTS

Background Picker
Customize Layout