August 7, 2024Aug 7 Ajde dobro. Poenta je bila da mu je tamo ocito dobro inace se ne bi cimao u tom smislu. To je sve.
August 7, 2024Aug 7 Naravno da mu je tamo dobro i bolje nego ovde, a mogli bi se i prisetiti kako je pre par godina SNS struja u Odbojkaškom savezu (predvođena Gajićem) ispalila njega i brata mu za vođenje Saveza
August 7, 2024Aug 7 O,da sećamo se pojedini,baš čudno da ovako izgledamo u sportu sobzirom ko i kako vode saveze,vaterpolo i onaj što iznosi pola crkve pravi primer.
August 7, 2024Aug 7 https://sportklub.n1info.rs/olimpijske-igre/stefan-antiga-selektor-odbojkaske-reprezentacije-srbije-djovani-gvideti-otisao-posle-olimpijskih-igara/
August 7, 2024Aug 7 34 minutes ago, Filozof manijak said: Naravno da mu je tamo dobro i bolje nego ovde, a mogli bi se i prisetiti kako je pre par godina SNS struja u Odbojkaškom savezu (predvođena Gajićem) ispalila njega i brata mu za vođenje Saveza Ja se secam prilicnog hejta spram Nikole ovde u komentarima dok nas je vodio. Ono fazon, svaka mu cast na igrackoj karijeri, ali kao trener je truba u najkracem..
August 7, 2024Aug 7 15 minutes ago, Sokrat said: https://sportklub.n1info.rs/olimpijske-igre/stefan-antiga-selektor-odbojkaske-reprezentacije-srbije-djovani-gvideti-otisao-posle-olimpijskih-igara/ Pa da, logično, Blagojević veza. Nisam baš oduševljen, ali realno i nismo imali neki izbor.
August 7, 2024Aug 7 Odlično, trener koji je za 5 godina rada sa ženama osvojio dva Superkupa Poljske, nije nikada osvojio ni poljsko prvenstvo. Baš obećava.
August 7, 2024Aug 7 1 hour ago, Moonwalker said: Verujem da je to tako jer se radi o biti/ne biti situaciji i bira sigurniju opciju. Nesporazuma ne sme da bude kod TA. Nije izjava za TV. Ne govorim poljski. Mogu da citam i razumem ih solidno. Kod srodnih jezika su moguci nesporazumi jer se nekad iste reci koriste na potpuno drugaciji nacin. Jel govori tecno Leon poljski kad smo kod toga?
August 7, 2024Aug 7 4 minutes ago, Grandilof said: Jel govori tecno Leon poljski kad smo kod toga? Kubanac koji igra za Poljsku? Ne znam, vidim da mu je zena Poljakinja. Verovatno bar razume. Mislim tesko da mozes ziveti negde i nemati pojma sta se oko tebe desava. Nikolu sam slucajno uhvatila na TV. Non stop intervjuisu svoj tim tamo. Edited August 7, 2024Aug 7 by Moonwalker
August 7, 2024Aug 7 6 minutes ago, Moonwalker said: Kubanac koji igra za Poljsku? Ne znam, vidim da mu je zena Poljakinja. Verovatno bar razume. Mislim tesko da mozes ziveti negde i nemati pojma sta se oko tebe desava. Nikolu sam slucajno uhvatila na TV. Non stop intervjuisu svoj tim tamo. Znači Poljak
August 7, 2024Aug 7 OSSRB demant: Antiga nije novi selektor, Gvideti nije smenjen Doduse, nisu ni napisali da je smenjen, vec da mu je istekao ugovor, sto je i on sam rekao da mu je ovo bila poslednja utakmica..