Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

Gvideti aut, jebe mi se da ga čekam još jedan ciklus. Dovesti Nikolu Grbića na sastanak i reći da upiše na blanko ček koliko maraka želi.

• Replies 505
  • Views 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

Nekako ispadosmo ko da nismo ni učestvovali

14 minutes ago, Defunctus said:

Igracica kao Tijana ti se pojavi jednom u pola veka ako imas srece i mi u toku njene ere ovako bez ispaljenog metka zavrsimo jedne olimpijske igre. Bas tuga.

Vec na sledecim ce imati 31 godinu, ko zna da li ce biti priblizno ovaj nivo.

Veliko je pitanje da li ćemo mi uopšte ići na sledeće OI. Naročito ako se vrati Rusija.

3 minutes ago, Ayatollah said:

Veliko je pitanje da li ćemo mi uopšte ići na sledeće OI. Naročito ako se vrati Rusija.

Istina za plasiranje uopste, ali u vezi sa Rusijom, pre ce biti '84 repriza nego sto ce se vratiti.

wow od borbe za medalju do necemo se ni kvalifikovati :vesala2:

Bez preterivanja,možda najgori turnir žena u poslednjih 20 godina ,

čak i kada su bile lošije plasirane  nije izgledalo ovako loše 

Prvi set nas je ukanalio inače bi se igralo, ovako raspad, vadimo loptu iz auta, sudaraju se po terenu, pada nam lopta između tri igračice... 

U prvom kolu tandem Uzelac - Kurtagic sjajan i to je to od njih, posle ih vise nije uparivao. 

Ovakvo vodjenje je u rangu sabotaze. 

Trener najveća prevara sada i zvanično. 

Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.

Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom i to je očigledno od prvog dana. Bukvalno ni od jedne igračice individualno nije uspeo da izvuče maksimum, a to mu je inače trademark. Jbg, nekad prosto stvari ne poklope. 

Zašto se ponašao kao veći Terzić od Terzića to samo on zna, bukvalno deja vu u gomili situacija, od sastava tima, preko pripreme meča, pa do samog vođenja utakmice. To ni originalnom Terziću više nije prolazilo na kraju njegovom mandata, pa sigurno neće ni njegovoj kopiji. 

Propuštanje Lige nacije se definitivno pokazalo kao katastrofalna odluka. Jbg, na turnir na kom imaš tri utakmice u grupi pa eliminacije moraš doći sa jasno definisanim i maksimalno uigranim prvim sastavom. Mi smo izgledali kao da smo na početku priprema, pa se još tražimo. Što zapravo nije ni čudno, jer recimo imaš jednu Uzelac koju projektuješ da ti bude startni igrač, a ona maltene u životu nije igrala ni sa Majom ni sa Bojanom, i onda umesto da se uigravaju što je duže moguće, one ni treniraju zajedno. Plus smo zbog ničim izazvane kurcobolje prošle godine i sa najjačim timom gubili od svakakvih drugorazrednih ekipa, sve to utiče na tim, i podsvesno počinješ da gubiš samopouzdanje, a ni protivnik više ne ferma od tebe. 

Što se sastava tiče, Stevanović je bivša igračica, Milenković nema mesta u ekipi koja pretenduje za medalju. Za Maju ću samo reći da je beskrajno poštujem, ali nije slučajno što smo prošlo SP osvojili kad ona nije igrala. 

8 minutes ago, 189- said:

wow od borbe za medalju do necemo se ni kvalifikovati :vesala2:

Ova ženska reprezentacija je u opadanju već neko vreme, i ako ovako nastavi, imaće problem za 4 godine i da se plasira. Mi nemamo tehničarku mlađu od 35 godina, niti igračicu generalno koja je nivo ispod Tijane, sve su dva nivoa ispod.

Ja i dalje ne mogu da se opasuljim, verovatno bi izgubili mec iovako ionako, ali da se ubije onakav pozitivan momentum u prvom setu, ne pamtim da sam video.  

debakl

nema drugih reci da se ovo opise.

ajde da smo bili 3-0 u grupi, pa da kazes imali smo los dan, desi se... ali mi smo zavrsili Olimpijske igre sa 1 pobedom i to protiv jedne od dve najgore reprezentacije na turniru i 3 poraza. dvostruki uzastopni svetski prvak ne sme ovako da odigra turnir. 

bice dosta vremena za analizu kad se slegnu utisci, ali tri razloga bodu oci.

prvi, superocigledan, Tijana nije bila Tijana iz '16 ili '21. nije ona bila losa, ona samo nije bila superzena.

drugi, jednako ocigledan, ispodprosecna igra tehnicara. Maja je uzela medalju sa reprezentacijom pre nego sto je Novak igrao svoje prvo GS 1/2 finale. drugim recima, pre 18 godina. danas su ljudi vec zaboravili Spasojevic, Djerisilo, Nikolic, Citakovic, Krsmanovic. Joca Brakocevic se pojavila tek. dosta je zeno bre. idi rodi decu dok jos mozes. 

treci, onaj koji je mene potpuno izludeo, je Guidettijevo igranje trenera. ujebo nas je dva puta sa njegovim "taktickim" izmenama. i nije problem sto je pogresio izmene, it happens... problem je sto on ne zna da se to ovoj ekipi ne radi. i Tijana i Maja kao dve najvaznije igracice su igracice ritma. Maja je neko ko kad udje u ritam, ti cutis i pustis je da dere. kad ispadne iz ritma, onda je vadis. ali dok igra u ritmu, ne diras joj ekipu. pored toga, ako si vec poveo Uzelac i Kurtagic, ako si ih startovao(i dok za Kurtagic moze da se polemise dal je jedan od dva srednjaka, Uzelac je vec sada lagano prvi primac tima), onda pogini sa njima. ta startovanja sa drugom postavom svaki mec, za to sluzi liga nacija, a ne Olimpijske igre. kada nadjes 6+1, tih 6+1 startuje, pa ako ne ide, onda menjaj. ali ne stavljas druge startere svaki mec. to apsolutno niko ne radi na Olimpijskim igrama. ti si samo dokazao da nemas pojma kako ti tim izgleda i sta koncepcijski treba da igra...

sve u svemu, debakl epskih razmera.

@Halvard hah, vidi, i ti mislis da treba da ima prvu postavu kad dodje na Olimpijske igre? izgleda da smo pogodili... ili to ili ne prepoznajemo genijalnost Guidettija. 

@Ayatollah Uzelac trenutno nije, ali ce biti vanserijska igracica, to je neminovno. vidi se vec sada. Maja Aleksic je veoma blizu Tijaninog nivoa. na turniru je bila mozda i nas najbolji igrac. jedino sto ona kao srednjak nece imati 30 poena po mecu kao Tijana, ali njena zaduzenja su drugacija. i to sto treba da radi, radi na vrhunskom nivou.

45 minutes ago, arheolog1981 said:

Gvideti aut, jebe mi se da ga čekam još jedan ciklus. Dovesti Nikolu Grbića na sastanak i reći da upiše na blanko ček koliko maraka želi.

Ovaj drugi Italijan je imao tipa 50k, otišao u Tursku za 200k. A Vučić nudi 200k za medalju pojedinačno. Pa ti vidi u kom je kurcu ova država. 

Background Picker
Customize Layout