Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

E do q, 2:0 ničim izazvano

• Replies 505
  • Views 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

Just now, sasha said:

E do q, 2:0 ničim izazvano

Gvideti likes this

Zasto Hena ne igra? 

Izgleda da se pohodi na olimpijsko zlato po svaku cenu Maje Ognjenović i Ivane Španović završavaju na isti način.

1 minute ago, borris_ said:

Zasto Hena ne igra? 

Ne može i Kurta i Murta

Јбг Кина је била кључан меч, океј 3-2 пораз од Америке није нека катастрофа али пораз од Кине је већ био недопустив ако хоћеш медаљу. Овде све и да су узеле овај просут први сет тешко да би добиле а овако ево очекивано расуло.

3 minutes ago, borris_ said:

Zasto Hena ne igra? 

Zato što je Mina Popović kao rezervna igračica igrala umesto nje protiv Kine. Jednom kad aktiviraš rezervu, igrač koji je zamenjen ne može da se vrati na turnir. 

Italijanski Terzić je ujebao sa retardiranim čelendžom i još gorom izmenom. Realno sa jednim igračem, ovako kriminalnim prijemom i igrom u polju ne možeš osvojiti igre. I dalje ostaje da je ova ekipa od 2015. osvojila medalju na svakom SP, OI i EP, ali sa boljim selektorima, izuzev Santarelija, se moglo više uraditi. Kada se setim kako su Drča i Stevanović odigrale pre 2 godine. Šansa za OI su propuštene protiv Kineza, pa onda zbog kovid odlaganja, a poslednje dve godine su baš jasna silazna putanja. 

E jbg, kakav bedak od meca :sad:

Igracica kao Tijana ti se pojavi jednom u pola veka ako imas srece i mi u toku njene ere ovako bez ispaljenog metka zavrsimo jedne olimpijske igre. Bas tuga.

Vec na sledecim ce imati 31 godinu, ko zna da li ce biti priblizno ovaj nivo.

Ovo je rutinski poraz, iako nije još gotovo.

Šta su ove odbojkašice i rukovodstvo reprezentacije svirali kurcu cele godine, to samo oni znaju. Nisu igrali kako valja Ligu nacija zbog Olimpijade, i onda dođu na Olimpijadu i izgube 3 od 4 utakmice.

Nisam siguran da bi ovako lako bilo da smo uzeli prvi set. Mnogo nam je samopouzdanje palo jer smo dobro odigrali a izgubili. 

Onako da glupan uzme celendz i prekine nam kontru, nevidjeno. 

Da smo dobili prvi set mislim bi ovo išlo u 5 setova

10 minutes ago, Halvard said:

Zato što je Mina Popović kao rezervna igračica igrala umesto nje protiv Kine. Jednom kad aktiviraš rezervu, igrač koji je zamenjen ne može da se vrati na turnir. 

To je isto steta ovih OI, po svim prognozama jedna od buducih najboljih srednjih blokerki na svetu da bude tako sklonjena iz sastava, umesto je bacis u vatru, bas bezveze

Odbojka mi definitivno skenjala ove OI. 

Background Picker
Customize Layout