August 6, 2024Aug 6 Protiv USA na 8:5 za nas u 5. setu izvodi Tijanu i Maju Ognjenovic i vraca Amerikanke u igru koke dobijaju mec..ovo sad sta je uradio.. Da nije frajer u SNS-u, onda bi imalo smisla
August 6, 2024Aug 6 Just now, Milošica said: Jel može neko da objasni ovo? ubacio je Milenkovic koja je bolji server i bolja na prijemu da ostane u zadnjoj liniji... mrzim te takticke varijante kad se trener pravi pametan. bukvalno prezirem. poklonili smo im jebeni set
August 6, 2024Aug 6 Just now, Jean-Luc Picard said: Neće Gvideti protiv svojih. Ovo je on izgubio set. Onaj čelendž i izvođenje Uzelac Sve smo imali i servis i blok i igru u polju, bukvalno nas Gvideti sahranio.
August 6, 2024Aug 6 Ubiće me Tijanini potezi koji nisu napad.. ono dizanje u kontri za Lozo na 24-24 kao da sam ja sišao na teren
August 6, 2024Aug 6 4 minutes ago, freakns said: ubacio je Milenkovic koja je bolji server i bolja na prijemu da ostane u zadnjoj liniji... mrzim te takticke varijante kad se trener pravi pametan. bukvalno prezirem. poklonili smo im jebeni set Upravo to. I Terzić je radio takve stvari onoliko. Na papiru sasvim rezonska odluka, školski primer izmene, ali ne u tom jebenom trenutku. Ne popravljaj nešto što nije pokvareno, prvo i osnovno pravilo.
August 6, 2024Aug 6 Italijanska krelačka geekčina nam je ovo izgubio u prvom setu. Nabijem ga na kurac baš
August 6, 2024Aug 6 1 minute ago, April said: Tića našla dečka Ili su je provalili, nema treće Ili joj nesto nije po volji u reprezentaciji i preko volje igra.
August 6, 2024Aug 6 11 minutes ago, Halvard said: Upravo to. I Terzić je radio takve stvari onoliko. Na papiru sasvim rezonska odluka, školski primer izmene, ali ne u tom jebenom trenutku. Ne popravljaj nešto što nije pokvareno, prvo i osnovno pravilo. plus mi nismo tim koji dobro reaguje na te stvari. ono sto svi rade, kad prave izmenu tehnicar i korektor, da ti korektor ostaje u prvoj liniji, mi to ne mozemo da radimo. sami smo sebe izbacili iz ritma u prvom setu, prodali set, sada cemo lagano da izgubimo drugi. mnogo sam ispizdeo, a vec sam pogubio zivce zbog basketa