Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

Protiv USA na 8:5 za nas u 5. setu izvodi Tijanu i Maju Ognjenovic i vraca Amerikanke u igru koke dobijaju mec..ovo sad sta je uradio..

Da nije frajer u SNS-u, onda bi imalo smisla

• Replies 505
  • Views 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

Just now, Milošica said:

Jel može neko da objasni ovo?

ubacio je Milenkovic koja je bolji server i bolja na prijemu da ostane u zadnjoj liniji...

mrzim te takticke varijante kad se trener pravi pametan. bukvalno prezirem.

poklonili smo im jebeni set

Just now, Jean-Luc Picard said:

Neće Gvideti protiv svojih. Ovo je on izgubio set. Onaj čelendž i izvođenje Uzelac

Sve smo imali i servis i blok i igru u polju, bukvalno nas Gvideti sahranio.

Ubiće me Tijanini potezi koji nisu napad.. ono dizanje u kontri za Lozo na 24-24 kao da sam ja sišao na teren :sad:

Baš sam se smorila.

A vodile ceo set :cry:

Kako ispustise set

Napokon dobar čelendz

Ovi moji se uzdaju u Gvidetija :wicked: 

4 minutes ago, freakns said:

ubacio je Milenkovic koja je bolji server i bolja na prijemu da ostane u zadnjoj liniji...

mrzim te takticke varijante kad se trener pravi pametan. bukvalno prezirem.

poklonili smo im jebeni set

Upravo to. I Terzić je radio takve stvari onoliko. Na papiru sasvim rezonska odluka, školski primer izmene, ali ne u tom jebenom trenutku. Ne popravljaj nešto što nije pokvareno, prvo i osnovno pravilo. 

Italijanska krelačka geekčina nam je ovo izgubio u prvom setu. Nabijem ga na kurac baš

Tića našla dečka

Ili su je provalili, nema treće 

1 minute ago, April said:

Tića našla dečka

Ili su je provalili, nema treće 

Ili joj nesto nije po volji u reprezentaciji i preko volje igra.

11 minutes ago, Halvard said:

Upravo to. I Terzić je radio takve stvari onoliko. Na papiru sasvim rezonska odluka, školski primer izmene, ali ne u tom jebenom trenutku. Ne popravljaj nešto što nije pokvareno, prvo i osnovno pravilo. 

plus mi nismo tim koji dobro reaguje na te stvari. ono sto svi rade, kad prave izmenu tehnicar i korektor, da ti korektor ostaje u prvoj liniji, mi to ne mozemo da radimo. 

sami smo sebe izbacili iz ritma u prvom setu, prodali set, sada cemo lagano da izgubimo drugi. mnogo sam ispizdeo, a vec sam pogubio zivce zbog basketa

najteze mi padaju porazi odbojkasica :cry:

Dobijamo 3:2 laganeze

Background Picker
Customize Layout