Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

naravno da je jebena Turska dobila.

• Replies 505
  • Views 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

Ja bih rekao da odgovara, premda sam navijao za Kineskinje.

Bilo bi to "više od igre", a uvek mrzim takve utakmice.

Ali dobro, korak po korak, Italija prvo.

Ajmo devojke, mozete vi to!

Idi bre, pomislih da sam omašila termin i da je već počelo :lolol:

On 6. 8. 2024. at 15:01, Lena said:

Idi bre, pomislih da sam omašila termin i da je već počelo :lolol:

Igraju Poljska Amerika, povukla ga himna Poljske pa automatski krenuo da bodri devojke :blush:

Jok, pijan sam i nalozen i ocekujem da ostanem u istom stanju do nase utakmice. Srbija!

Samo muska kosarka i zenska odbojka, to su svejedno jedini pravi vec dugi niz godina. Plus Novak. Jebo medalje u gadjanju glinenih golubova i basketu utehe za klosare 3x3.

Bolje tri prave medalje nego 15 ovih amaterskih.

Idemo Tijana!

Kvota na Italijanke 1.20 :ph34r:

Па Италијнке су сила, тешко да ћеш наћи тежег противника. Јесу их наше неко време добијале редовно али то је давна прошлост из ове перспективе, сад ће бити баш јебено. 

Ipak su nas suviše potcenili, još bolje

Што се квоте тиче јесу свакако али по свему приказаном и није то толико далеко од реалности.

Ajmo nase lepotice :grozan:

Mi smoooo praaaavaaa cetaaa plaaavaaaa

A ne, napred crvene 🤣

Aj u 100 maraka da dobijamo.

Background Picker
Customize Layout