Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

A znam da neće :D Zato se nadam da će makar imati muda da je zameni na vremene ako/kad Maja počne previše da zaserava.

Inače, sad mi pade na pamet da je Majin prvobitni plan bio da se povuče posle Londona '12. I to ne iz reprezentacije, već odbojke uopšte, da bi zasnovala porodicu sa Teodosićem :D 

Onda joj je bilo glupo da ode posle onakve epske blamaže, pa kao da odigra još koju sezonu, onda su ubrzo i raskinuli, ostalo je istorija koja traje :D 

Mislim da će Uzelac sigurno biti starter, e sad ako podbaci (a iskreno verujem da neće) vraćamo se na Lozo/Buša primačku liniju i tradicionalnu "digni loptu Tijani pa šta bude" taktiku. Mada od Lozo očekujem da bude bolja nego prošle sezone, sigurno to može, tad je bila baš negativno iznenađenje.

Što se srednjaka tiče, da se ja pitam, čak bih izostavio Jovanu Stevanović. Ne znam je li odigrala tri dobre utakmice u poslednje dve sezone. Naravno, zbog iskustva i reputacije mesto joj je obezbeđeno. 

• Replies 505
  • Views 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

Mislim da cemo u narednim godinama dosta dobiti od Vanje Ivanovic ako se bude pravilno razvijala. Imala je tesku povredu kolena, vratila se na polusezoni , fino se pokazala u VNL i otpala sa spiska za OI tek pred put na ove pripremne utakmice. Bila je u planu ali je zbog lakse povrede ipak odluceno da ne ide .

ima 20 godina  i ako sledece sezone nastavi sa kvalitetnim radom dobicemo primaca na duze vreme.

On 9. 7. 2024. at 14:09, Fakundo Sava said:

ovo je baš iznenađenje barem meni 

a Hena (prvi put čujem to ime) ako smem da primetim je prava lepotica 

Iz Novog Pazara je. Trebalo bi da bude uzor tamošnjim devojkama, a one se sve više umotavaju u čadore i žive za udaju.

On 12. 7. 2024. at 12:21, Halvard said:

da bi zasnovala porodicu sa Teodosićem 

Trebalo je da ima malo više osećaja za nacionalne interese i da rodi bar po dete sa Dačom i Teokratijom, sad bismo bili spokojni što se tiče budućnosti bar 3 naša trofejna sporta :dry:

images?q=tbn:ANd9GcS1Ys5N7VRH7AIVpHfO7ia

Kad smo već kod Hene

Zamisliite da vam ova gospodična, narodski rečeno - napuni bulju šimikama :ph34r:

Da mi je ona jača polovina, taman bismo uštedeli na obući, tj.mogli bismo da je šerujemo :covid19:

Nema nista lepse od zenske odbojkaske noge.:wub:

Došlo je do malih promena u sastavu ženske reprezentacije u poslednjem trenutku.

Na poziciji libera Silvija Popović je zamenila Aleksandru Jegdić. Očekivano, iako ima 38 godina Silvija je u fenonemalnoj formi, prijateljske utakmice je odigrala kao u najboljim danima.

Ana Bjelica definitivno otpada, rezervni igrač umesto nje će biti Mina Popović. Podržavam, kao što rekoh, na ovom turniru nam rezervni korektor ne treba. Popović se dosta dobro pokazala na pripremama, zaslužila je da bude tu makar kao rezerva, kad već Gvideti nije imao herca da precrta Jovanu Stevanović koja nam je, nažalost, realno najslabiji srednjak trenutno.

Dobise Nemci Japance 3:2 dobra odbojka, samuraji propustili mec loptu.

E jbg, krivo mi zbog Japana. Jako lepo igraju, ali imao sam osećaj da neće biti na maksimumu ovde.

I Brazil-Italija fino prangijanje za sada

On 27. 7. 2024. at 11:40, Profesionalac said:

I Brazil-Italija fino prangijanje za sada

Negledljivo™ koliko se brzo igra. :)

Jbt, kakav raspad Italije na kraju drugog seta :huh:

Ali ipak se izvukoše.

Edited by Halvard

On 27. 7. 2024. at 12:04, Halvard said:

Jbt, kakav raspad Italije na kraju drugog seta :huh:

Ipak dobiše 2.set :D

Ako izuzmemo nase navijam za Michieletta i kompaniju. Ajde i ako Nikola uzme mogu preziveti. Japanci su super za gledanje takodje.

Dominikanke bez razloga muče Italijanke. :D

Background Picker
Customize Layout