Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

58 minutes ago, Halvard said:

Neka se ovo ostvari u sutra u 21 h. :D

Ostvarit če se. 

• Replies 505
  • Views 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

Japanci vode 2:0 protiv Italije.

Prilično su zeznuti.

Edited by sasha

ovaj japanski libero koristi neki cheatcode

6 hours ago, freakns said:

ja se nekako nadam da ce se sve posloziti sutra... nekako znamo da igramo protiv Italije, za razliku od nekih drugih reprezentacija. samo se nadam da nas nece ubaciti u isti termin sa kosarkom

inace, ako pobedimo, idemo na pobednika Turska-Kina. mnogo je nas deo zajebaniji. gore su Brazil-Dominikana i USA-Poljska

Ja nisam optimista. Imamo ozbiljan problem na tehničaru, jer Maja igra ne naročito, a ni Drča se nije nešto naigrala. Kad se setim samo onih silnih Koreja koje su Drča i Stevanović stalno igrale pod Santarelijem, mislim da nisam video ni jednu ovde, stalno dva-tri ista dizanja i tek poneki pokupaj kuvanja, uglavnom neuspešan. Opet nemamo dobrog ofanzivnog primača, Buša to nikada neće biti mada je u odbrani standardno dobra, a kvartet Uzelac, Lozo, Lazović i Milenković je tu viša srednja klasa, ali ni jedna nije baš ekstra kvalitet. Da nema Tijane, bili bismo nivo neke Poljske recimo.

Za naše olimpijski turnir pocinje od 1/4 finala. Te priče kako nemamo tehnicara kako nemamo ozbiljnog primaca, sve to pada u vodu kad krene borba na ispadanje. Slovenci su imali u grupi sve i danas kad je trebalo najviše pokazati izgledali ko amateri protiv Poljske. Grupu je treba samo proči, a pravu igru pokazati kad je najvažnije i verujem da če devojke to sutra i uraditi. Evo i Japanci su grupu jedva prošli a sad razbijaju 1 Italiju. 

Jao bre Japanci, ne sad da useru ovo :isuse:

Japan tri vezane meč lopte propustio 

Najveci je fazon umeti da zavrsis..

Sad će Italija na 3:2 da okrene lagano jbg 

e jebem ti Japan, puuuuuuuuu!

pa 3 vezane meca lopte, alo ljudi!

Ne verujem :frust:

Baš je teško vratiti se posle ovako nečeg.

Tehnicar Giannelli spasio 2 poslednje mec lopte sa dva odlicna servisa, prvo jako pomeren prijem pa smec otisao u aut, a posle as tacno izmedju libera i primaca, nisu je pipnuli. Svaka cast, kakav delivery u trenutku kada im ucesce na OI visi o koncu. 

Okrenuli njima Japanci drugi, ovi njima treći, nek igraju dalje... Ne okreće se baš tako lako 0:2.

Jbt, ovo je filmska bitka..

Da mi je neko pre 25-30 godina rekao da ce Japan biti na korak od toga da izbaci zapce sa OI..silne bi mu psovke naredjao

pa nije japan bas zalutao ovde. valjda su sesti na svetskoj rang listi. 

Background Picker
Customize Layout