August 5, 2024Aug 5 58 minutes ago, Halvard said: Neka se ovo ostvari u sutra u 21 h. Ostvarit če se.
August 5, 2024Aug 5 Japanci vode 2:0 protiv Italije. Prilično su zeznuti. Edited August 5, 2024Aug 5 by sasha
August 5, 2024Aug 5 6 hours ago, freakns said: ja se nekako nadam da ce se sve posloziti sutra... nekako znamo da igramo protiv Italije, za razliku od nekih drugih reprezentacija. samo se nadam da nas nece ubaciti u isti termin sa kosarkom inace, ako pobedimo, idemo na pobednika Turska-Kina. mnogo je nas deo zajebaniji. gore su Brazil-Dominikana i USA-Poljska Ja nisam optimista. Imamo ozbiljan problem na tehničaru, jer Maja igra ne naročito, a ni Drča se nije nešto naigrala. Kad se setim samo onih silnih Koreja koje su Drča i Stevanović stalno igrale pod Santarelijem, mislim da nisam video ni jednu ovde, stalno dva-tri ista dizanja i tek poneki pokupaj kuvanja, uglavnom neuspešan. Opet nemamo dobrog ofanzivnog primača, Buša to nikada neće biti mada je u odbrani standardno dobra, a kvartet Uzelac, Lozo, Lazović i Milenković je tu viša srednja klasa, ali ni jedna nije baš ekstra kvalitet. Da nema Tijane, bili bismo nivo neke Poljske recimo.
August 5, 2024Aug 5 Za naše olimpijski turnir pocinje od 1/4 finala. Te priče kako nemamo tehnicara kako nemamo ozbiljnog primaca, sve to pada u vodu kad krene borba na ispadanje. Slovenci su imali u grupi sve i danas kad je trebalo najviše pokazati izgledali ko amateri protiv Poljske. Grupu je treba samo proči, a pravu igru pokazati kad je najvažnije i verujem da če devojke to sutra i uraditi. Evo i Japanci su grupu jedva prošli a sad razbijaju 1 Italiju.
August 5, 2024Aug 5 Tehnicar Giannelli spasio 2 poslednje mec lopte sa dva odlicna servisa, prvo jako pomeren prijem pa smec otisao u aut, a posle as tacno izmedju libera i primaca, nisu je pipnuli. Svaka cast, kakav delivery u trenutku kada im ucesce na OI visi o koncu.
August 5, 2024Aug 5 Okrenuli njima Japanci drugi, ovi njima treći, nek igraju dalje... Ne okreće se baš tako lako 0:2.
August 5, 2024Aug 5 Jbt, ovo je filmska bitka.. Da mi je neko pre 25-30 godina rekao da ce Japan biti na korak od toga da izbaci zapce sa OI..silne bi mu psovke naredjao