Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

YxpyDuN.png

• Replies 505
  • Views 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

Brazil i Amerika šetnja, ajde da ne kažem i Italija al stvarno neko čudo treba da se desi za dva dana da im uzmemo više od jednog seta

Kako su Brazilke isprekakale Poljakinje baš su bile rešene da nam nameste Italiju ,

očekujem epski meč ma kolko izgledali loši ,neće ni njima da bude svejedno  

4 hours ago, freakns said:

ma ne bih ga ni ja dirao. Halvard je samo malo preemotivan :D

Ma ni ja ga ne bih nužno menjao, pre svega jer ne znam ko bi mogao da dođe umesto njega. Čini mi se spremaju Jelenu Blagojević da preuzme jednog dana, ali još ni blizu nije spremna.

Samo sam se smorio jer već dve godine ne igramo NIŠTA, jer je samo Pariz bitan. Dozvolili smo sebi da kao svetski šampioni gubimo od raznoraznih pacera, jebene Dominikanke nam nabile kompleks. Ali ajde, nema veze, bitno da u Parizu sve bude OK. I onda dođe taj Pariz i odigraš ovako, pa daj. Koji q onolike pripreme ako ćemo opet da igramo po sistemu "digni loptu Tijani pa šta nam bog da".

Ni ovaj sistem takmičenja nam ne odgovara, budući da smo ovoliko dugo van takmičarskog ritma, značilo bi nam 5 utakmica da dignemo formu. Ali jbg, niko nas nije terao da iskuliramo Ligu nacija. 

ja se nekako nadam da ce se sve posloziti sutra... nekako znamo da igramo protiv Italije, za razliku od nekih drugih reprezentacija. samo se nadam da nas nece ubaciti u isti termin sa kosarkom

inace, ako pobedimo, idemo na pobednika Turska-Kina. mnogo je nas deo zajebaniji. gore su Brazil-Dominikana i USA-Poljska

Leon :hail:

kako bije preko bloka, stize svuda u blok ... 

bravo 1-1. vrhunska zabava

Mnogo su dobri Poljaci. 

slovenci tako blizu a tako daleko

Razbili ih Poljaci. 

Verujem u devojke i dalje!

Dizac Slovenije je imao par losih poteza, ali su ga i primaci dosta testirali raditim prijemom

poljaci jaki kao zemlja po celom terenu

Edited by Lezilebovich

Mozda je onaj sudija namjerno navukao za sloveniju protiv frnacuske (kraj petog seta, lopta udarila prvo u pod, sudija nije vidio i slovenci dobili odlucujuci poen) jer je znao kakav ce biti zdrijeb.

Slovenci su odigrali vrhunsku grupnu fazu (bas lijepo za oko) ali pasti protiv poljske u 1/4 (a francuzi protiv njemaca)...

4 minutes ago, borris_ said:

Slovenci su odigrali vrhunsku grupnu fazu (bas lijepo za oko) ali pasti protiv poljske u 1/4 (a francuzi protiv njemaca)...

Grupna faza je jedno a eliminacije nešto potpuno drugo. 

Just now, Cash said:

Grupna faza je jedno a eliminacije nešto potpuno drugo. 

Neka se ovo ostvari u sutra u 21 h. :D

Background Picker
Customize Layout