August 4, 2024Aug 4 Ništa ovo ne valja. Ne možemo ovakvom igrom u četvrtfinalu, ne znam ima li više vremena za nekakvo dizanje forme.
August 4, 2024Aug 4 Ovo neki kombinovani sastav, ili menja jer loše igramo? Realno sve nam se vrti oko Tijane. Mislim da drugima dižu tek da bi blok imao malo da mućne glavom.
August 4, 2024Aug 4 13 minutes ago, Halvard said: Ništa ovo ne valja. Ne možemo ovakvom igrom u četvrtfinalu, ne znam ima li više vremena za nekakvo dizanje forme. ubice nas Italijanke. sad sam na brzinu pogledao, mislim da idemo na Italiju. napad nam je uzasan, ali uzasan. bukvalno nista ne ide kroz sredinu, a sa prijema je jos gore. jasemo Tijanu dok ne crkne, to nam je taktika.
August 4, 2024Aug 4 11 minutes ago, kralj said: Ovo neki kombinovani sastav, ili menja jer loše igramo? Realno sve nam se vrti oko Tijane. Mislim da drugima dižu tek da bi blok imao malo da mućne glavom. Da, gledam mec i vidm raznovrsniju Kinu, a nase sve na Tijanu. Meni su ovde gore izgledale nego protiv Amerikanki. Mozda i zbog toga sto je Kina jaca.
August 4, 2024Aug 4 14 minutes ago, freakns said: ubice nas Italijanke. sad sam na brzinu pogledao, mislim da idemo na Italiju Najverovatnije, da. Zavisi još od meča Brazil-Poljska, možemo na Poljakinje ako dobiju Brazil, ali teško je to. Gvideti baš ništa novo nije doneo, igramo kao pod Terzićem u najbezveznijim izdanjima. Njemu je četvrtfinale dan D, ako tu izduvamo, može lagano da se konstatuje da je njegov angažman na klupi Srbije epski promašaj. Edited August 4, 2024Aug 4 by Halvard
August 4, 2024Aug 4 ako je isto ko u basketu, ne mozemo. mi i Dominikana smo prosli kao treceplasirane. Italija i Poljska/Brazil/Kina ce biti druga ekipa od te dve najbolje. Italija ne moze sa Dominikanom, znaci moraju sa nama.
August 4, 2024Aug 4 15 minutes ago, Halvard said: Najverovatnije, da. Zavisi još od meča Brazil-Poljska, možemo na Poljakinje ako dobiju Brazil, ali teško je to. Gvideti baš ništa novo nije doneo, igramo kao pod Terzićem u najbezveznijim izdanjima. Njemu je četvrtfinale dan D, ako tu izduvamo, može lagano da se konstatuje da je njegov angažman na klupi Srbije epski promašaj. jel ima uopste boljeg od guidettija, cenim da ne.
August 4, 2024Aug 4 U teoriji ne, ali u praksi nešto nije kliknulo. Meni se recimo mnogo sviđa ovo što je Lavarini uradio sa Poljakinjama.
August 4, 2024Aug 4 tek je tu godinu dana, dao bih mu jos jedan ciklus. bezveze mi je menjati trenera svake godine.
August 4, 2024Aug 4 16 minutes ago, 189- said: tek je tu godinu dana, dao bih mu jos jedan ciklus. bezveze mi je menjati trenera svake godine. ma ne bih ga ni ja dirao. Halvard je samo malo preemotivan ubacio je Uzelac i Kurtagic, to je vec pozitivna stvar. doduse, Kurtagic je bila ispod proseka prve dve a Uzelac je danas bila tragicna, ali ono, prelosa... ali jbg, tako da se stice iskustvo. to vec u 1/4 finalu moze da se promeni. najveci problem za sada je igra Maje i Drce. nista ne igramo kroz sredinu, a nije da je prijem bas toliko pomeren. pogotovo kada 2x Tijana ne prodje, moras kroz sredinu, da promenis ritam. i ne trebaju ti cak ni vrhunski pucaci, dovoljno je da znaju da plasiraju loptu, i to se ne brani. servis i blok su nam dobri, odbrana nije losa, ali treba to jos bolje, ali napad je apsolutno tragican. ako se pravi rang lista, bilo bi prejebano da Poljska dobije 3-1, one su gore i od Brazila i od Italije
August 4, 2024Aug 4 I eto, Italija. To nam je što nam je. Da se makar pošibamo pošteno. Siguran sam da ni njima nije svejedno što idu na nas.
August 4, 2024Aug 4 3 hours ago, Halvard said: Ništa ovo ne valja. Ne možemo ovakvom igrom u četvrtfinalu, ne znam ima li više vremena za nekakvo dizanje forme. Gvideti je prevara od trenera. Onaj drugi Italijan je uvek važio za lošijeg a izmislio je odbojku za njega. Eto rekao sam. Nek me posrami sad. Bukmarkujte ako uzmemo zlato.