Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

3 minutes ago, 189- said:

X6dKYCY.png

Jel ima Slo šanse da dođe do medalje? 

• Replies 505
  • Views 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

ja verujem da ima, ali nije mogao biti zajebaniji zreb od ovoga. poljaci mi malo pokvarili utisak protiv italijana.

Hoće li nam žene blago nama na Italiju u četvrtfinalu? 

Ima Slovenija sans ali zavrsiti prvi i igrati protiv Poljaka u 1/4, to ti kao onaj zdrijeb u dzudou kada su izabrali +90kg u posljednjoj borbi. 

dešava se, i Amerika završila prva pa ide na Brazil

• Valk pinned this topic

Loše žene,prijem katastrofa

Dobiše naše prvi set 

Gledam ove tabele i jedino sam siguran da ne može da igramo cetvrt finale protiv Dominikane.Sto je sjajno

impresioniran sam kako preko kurca komentarise milinkovic citav turnir.

wtf inspector gadget muzika na tajmautu

Jel mi ovde moramo da pobedimo da bi prosle?

Mislim da ne moramo, ako idu dva najbolja trećeplasirana već smo tu

Kako sada Mina Popović igra, zar ona nije rezervni trinaesti igrač?

Nisam optimista više za odbojku, loše je ovo. Pokazaće se neučešće u svetskoj ligi kao ozbiljan fejl 

ne mozemo da prodjemo iz napada. sve su nam povatale jbt

Background Picker
Customize Layout