July 31, 2024Jul 31 Dobro, vratile su se u mec. Znalci ce reci, al i cenim da su Amerikanke u krugu za zlato, nije se izgubilo od nekih pacera. Meni ostavile dobar utisak.
July 31, 2024Jul 31 26 minutes ago, Nevernik said: Ko bira ove naše pesme što se puštaju nakon što osvojimo poen/set? Isuse bože 2 minutes ago, Choda said: Jel sam ja lud il je ovo bio blok aut? 2 minutes ago, Lezilebovich said: Nije bio
July 31, 2024Jul 31 Jbg. Nisam mogao da gledam, bolje što nisam Nije smak sveta, idemo dalje, pobedom protiv Kine možemo i do prvog mesta u grupi. Jedino što malo počinje da brine što sa Gvidetijem još nismo pobedili nijednu zaista top ekipu, ali ajde, prerano je za te priče.
July 31, 2024Jul 31 2-3 bi moglo biti dovoljno za 1/4 finale, tako da je mnogo bolje od 0-3 ili 1-3... malo smo bezveze odigrali, nisam siguran za onu izmenu Lozo/Drca umesto Tijana/Maja. to bas nije imalo logike idemo dalje.
July 31, 2024Jul 31 10 minutes ago, freakns said: 2-3 bi moglo biti dovoljno za 1/4 finale, tako da je mnogo bolje od 0-3 ili 1-3... malo smo bezveze odigrali, nisam siguran za onu izmenu Lozo/Drca umesto Tijana/Maja. to bas nije imalo logike idemo dalje. U kom trenutku utakmice? U finišu trećeg seta je bila ta izmena kada nismo uspevali da završimo taj set i jednako mi se čini da nije bilo logike. Kasnije nisam mogao baš detaljno da ispratim utakmicu, ukoliko se ta situacija ponovila. Ovo mi je definitivno omiljena naša reprezentacija! Imaju i talenat i znanje i fajterski duh i lepotu! Žao mi je zbog poraza, imali smo ih. Edited July 31, 2024Jul 31 by Ras
July 31, 2024Jul 31 ne secam se kada sam se poslednji put ovako uzjebo. kakav raspad u petom setu nakon 8-5. guidetti je kasnio sa tajmom iso. kako je samo tijana odigrala cetvrti set. poezija. dobijamo ih kasnije 100%
July 31, 2024Jul 31 2 minutes ago, Halvard said: Pišam im se u raspored, sledeći meč tek u nedelju. Dobro je to. Danas ceo dan stres... Ceo dan nasi, ja bih danasnji dan razvuko do nedelje
July 31, 2024Jul 31 1 hour ago, Ras said: U kom trenutku utakmice? U finišu trećeg seta je bila ta izmena kada nismo uspevali da završimo taj set i jednako mi se čini da nije bilo logike. Kasnije nisam mogao baš detaljno da ispratim utakmicu, ukoliko se ta situacija ponovila. Ovo mi je definitivno omiljena naša reprezentacija! Imaju i talenat i znanje i fajterski duh i lepotu! Žao mi je zbog poraza, imali smo ih. u petom setu, tad su Amerikanke i napravile seriju. imali smo 8-5 pa se doslo do 12-9 za USA. mislim da je na 9-8 napravio izmenu, pa su Amerikanke uzele 4 poena. ili 3. tako nekako
August 1, 2024Aug 1 devojke su teorijski obezbedile 1/4 finale posto Kina vodi 2-0 protiv Francuske a ranije tokom dana Brazil je dobio Japan a Poljska Keniju, tako da su u grupi B Japan i Kenija bez bodova i maksimum mogu zavrsiti sa 3 dok mi vec imamo 4, plus smo sigurno medju prve tri u grupi. mozemo rastereceno protiv Kine. u 1/4 finalu, ko god dosao, dobrodosao