Jump to content

Odbojka OI 2024

Featured Replies

Just now, Lancia said:

Spanci navijaju za Kineskinje protiv nasih u basketu i sad za Amerikanke u odbojci, mamicu im ...dbgd medalju ne osvojili.

Neka priznaju Kosovo onda, u usta ih telenovelaska bem

• Replies 505
  • Views 16k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A ne, ne, nije ti to samo do Vučića, hajde da se ne lažemo. Vučić je političar, on narodu daje ono što će doprineti njegovom imidžu, ne ono što je za narod najbolje, i tu on nije mnogo različit od bil

• Prvo sam se užasno iznervirao zbog one gluposti u prvom setu, sad sam samo smoren. Realno, ni po čemu nismo zaslužili da se borimo za medalju na ovim OI.   Gvideti nema hemiju sa ovom ekipom

• Pa da, sad cedimo poslednje kapi iz suve drenovine generacije koja je odrastala ložeći se na Grbiće, Kviska, Miljkovića, Gerića... Realno, na Atanasijevića i Podraščanina se nije ložio niko, a tek na

Kako odbojkasice ispustise set bzvz

Malo su se devojke raspale u drugoj polovini prvog seta.

Vala, potonule su najcrnje od pola seta na ovamo.

sta je ovo jbt?! pa vodili smo kad je basket poceo... sad prebacim, a ono potop...

Rasploženije su Amerikanke i bolje za sada, teško držimo priključak. 18:20 u 2. setu.

Edit. Ode i drugi set! 20:25

Edited by Ras

Amerika nam ne lezi osim u basketu..

jujuju, rezultatski bas lose izgleda... ne znam zasto, otvorili smo prvi set odlicno. bilo je nesto glupih gresaka, ali mi smo igrali, ne USA... haj da vidim malo treceg dok je poluvreme

Sad ne pustaj

Aleksic :wub:

Sad Amerikanke stale..sad sve ide i prolazi..

Samonek potraje

Trpaj samo trpaj :threatenlumber:

Boli kako ovi Meksikanci na Claro Sports pojma nemaju o odbojci.

Barem ne prica mnogo.

Tijana ubija, a ovaj samo ponavlja Boskovic, Boskovic... ne zna nista o igracicama.

Proradila Tijana

Mama svih pitanja...kako odrzati ovakav voljni momenat u 5. setu

Background Picker
Customize Layout