June 30, 20241 yr Za Gruziju, jer je autsajder, i uz to ekstra simpatična i borbena ekipa. Španija odlična, sviđa mi se kako igraju otkad su batalili tika taku. Rešiće oni ovo lagano, deluju kao baš ozbiljan tim.
June 30, 20241 yr 3 hours ago, Valkyrie said: idemo, poslastica 1/8! da li će Španija opravdati ulogu favorita ili će mala Gruzija iskoristiti svoju srčanost, energiju i sjajnog golmana? za koga navijate, čiji prolaz očekujete? Prava si Luciferka... sad treba provaliti koju si metaforu, osim ocigledne smislila Za Spance, a za koga cu glasati...bog sveti zna
June 30, 20241 yr Napred juznokavkaski Srbi! Nagurace im ga do kraja Temuri Ketsbaia! 0-0/1-1 i prolaz na guzove penale, imamo novi Maroko Edited June 30, 20241 yr by Ratamahatta
June 30, 20241 yr 5 hours ago, Valkyrie said: ili će mala Gruzija iskoristiti svoju srčanost Nije mala, nije mala...
June 30, 20241 yr Jedu kefir, imaju 33 slova i 3 Kocoba, znaci spremni su na sve. Njima brada krece da raste u prvom osnovne i svaki jedan zna da popravi Ladu Nivu A neki od protivnika briju potkolenice
June 30, 20241 yr Author 34 minutes ago, Ratamahatta said: Nije mala, nije mala... Stoput ratovala! God and Queen Georgia!
June 30, 20241 yr Navijam za bracu Gruzine, taj duh i energiju...mada su im male sanse. Ne bih volela da prime puno golova i raspadnu se, nego da casno izgube ako vec izgube.
June 30, 20241 yr Just now, Lancia said: Jel ima jos neko osim @copkillah i mene da navija za Españu?¿ Još jedan.
June 30, 20241 yr Just now, Lancia said: Jel ima jos neko osim @copkillah i mene da navija za Españu?¿ Ja navijam da svi favoriti prođu
June 30, 20241 yr 3 minutes ago, Lancia said: Jel ima jos neko osim @copkillah i mene da navija za Españu?¿ Helou