June 26, 20241 yr 1 hour ago, aram said: sudjenje katastrofa Nisam propratio meč ali priča se da je Kovac odradio svoj deo posla za Madjarsku nadu, a navodno i da Rumunija izbegne Holandiju… UEFA je neverovatna, najvažnije takmičenje u 4 godine i onda dozvole da poslednji grupni meč sudi sudija koji može direktno da utiče na rasplet i pomogne svojoj zvaničnoj zemlji i zemlji porekla.
June 26, 20241 yr 4 minutes ago, ducca said: Nisam propratio meč ali priča se da je Kovac odradio svoj deo posla za Madjarsku nadu, a navodno i da Rumunija izbegne Holandiju… UEFA je neverovatna, najvažnije takmičenje u 4 godine i onda dozvole da poslednji grupni meč sudi sudija koji može direktno da utiče na rasplet i pomogne svojoj zvaničnoj zemlji i zemlji porekla. Tako je i nas Larionda eliminisao.
June 26, 20241 yr Nediću pena na usta krenula u odbrani redova Kovaca, 15-minutni rant uz napušavanje Bogdanovića
June 27, 20241 yr Ovo je bilo neprijatno za gledanje. Je li ovaj Nedić prirodno munjen ili napucan nečim? Ne bih se volio naći u njegovom društvu..
June 27, 20241 yr Ne znam da li je bolid, ali mahom ovo što priča je dosta utemeljeno u realnosti. Ovaj Rumun mi je već dugo među top sudijama
July 4, 2024Jul 4 On 26. 6. 2024. at 20:21, Valkyrie said: Braća Sloveni ili Dušmani? Mitelleuropa ili carski Stambol, šta nas više radi? Ovo drugo znam sta je, tako da...