Posted June 26, 20241 yr Braća Sloveni ili Dušmani? Mitelleuropa ili carski Stambol, šta nas više radi?
June 26, 20241 yr Author Znači, iscimam se da vam pootvaram topike i stavim pollove i SAMO @Lancia me ispoštuje i glasa!?
June 26, 20241 yr pa mogla si i da glasas umesto nas. ja sam ocekivao da ce ova moderacija biti efikasnija. :(
June 26, 20241 yr @Valkyrie Ja te poštujem, al nikad u životu nisam glasao na forumu 🤷 Ne znam ni za koga navijam, sviđa mi se tempo
June 26, 20241 yr Mora prvo da se dokazes da nisi ovde turisticki, vec si real mc coy. Znaci po minimum 50 postova na zvezdi i partizanu, bar 100 na repstaciji, makar 1 na kopa amerika i ex yu fudbal i naravno minimum 3 bana fudbalskim temama. Onda ce te postujemo.
June 26, 20241 yr 5 minutes ago, Valkyrie said: Znači, iscimam se da vam pootvaram topike i stavim pollove i SAMO @Lancia me ispoštuje i glasa!? Јбг, неки нисмо стигли на време
June 26, 20241 yr Author 2 minutes ago, Lancia said: Nemoj samo da zaboravis, zasto si me stavila u tefter Nisi ti u tefteru. 2 minutes ago, nenad said: pa mogla si i da glasas umesto nas. ja sam ocekivao da ce ova moderacija biti efikasnija. :( Ne mogu, važe ista glupa no poll for pollmaker i za Supermoda. 1 minute ago, autsajder said: @Valkyrie Ja te poštujem, al nikad u životu nisam glasao na forumu 🤷 Ne znam ni za koga navijam, sviđa mi se tempo 🤜💥🤛 Fair enough 1 minute ago, MocaVukotic said: Mora prvo da se dokazes da nisi ovde turisticki, vec si real mc coy. Znaci po minimum 50 postova na zvezdi i partizanu, bar 100 na repstaciji, makar 1 na kopa amerika i ex yu fudbal i naravno minimum 3 bana fudbalskim temama. Onda ce te postujemo. Kad budeš imao slobodnog vremena, možeš da brojiš sam. Samo se seti da sam ja ovde od 2007.
June 26, 20241 yr Just now, Valkyrie said: Nisi ti u tefteru. Valjda je lakše zapisati njega jednog, nego sve ostale?
June 26, 20241 yr Author Just now, Ras said: Valjda je lakše zapisati njega jednog, nego sve ostale? Njega pamtim.