June 25, 20242 yr Just now, aram said: ovo zastajkivanje kod penala bih zabranio Pa trebalo bi i sa jeste...
June 25, 20242 yr I onda sledecu sutne normalno, bez zastajkivanja, i to tako da ga golman procita i opet ne uspe da odbrani. Covek ima neodbranjiv sut, a bavi se tu nekim jajarskim metodama.
June 25, 20242 yr 13 minutes ago, Hele said: I onda sledecu sutne normalno, bez zastajkivanja, i to tako da ga golman procita i opet ne uspe da odbrani. Covek ima neodbranjiv sut, a bavi se tu nekim jajarskim metodama. Ja koliko videh i kod ponovljenog je zastajkivao
June 25, 20242 yr 2 minutes ago, MrIncredible said: Ja koliko videh i kod ponovljenog je zastajkivao A jes, klosar.
June 25, 20242 yr 6 minutes ago, aram said: Pa nije, dozvoljeno je Nemam pojma, meni izgledalo baš nepravilno. Verovatno ima nela caka™ kako i koliko može da zastane.
June 25, 20242 yr Jbt, Francuska na kraju nije uspela da iskontroliše ni utakmicu sa Poljskom! Edit. Poljaci skromni, ali svaka čast za srčan pristup i borbu do kraja! Edited June 25, 20242 yr by Ras
June 25, 20242 yr Bitno je da ima kontinuitet pokreta i da se ne desi da skroz stane. Lewandovski deluje da stoji u nekim momentima, ali verovatno jako polako pomera nogu, pa se to toleriše.
June 25, 20242 yr 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Bitno je da ima kontinuitet pokreta i da se ne desi da skroz stane. Lewandovski deluje da stoji u nekim momentima, ali verovatno jako polako pomera nogu, pa se to toleriše. istina, ali je glupo sto se tolerise. kao da vec nema izvodjac dovoljnu prodnost.
July 4, 20242 yr On 25. 6. 2024. at 18:26, Milosh76 said: Mbape protiv Levandovskog.... Ko pobedjuje? Losiji igrac ili bolja repka