June 25, 20241 yr Just now, aram said: ovo zastajkivanje kod penala bih zabranio Pa trebalo bi i sa jeste...
June 25, 20241 yr I onda sledecu sutne normalno, bez zastajkivanja, i to tako da ga golman procita i opet ne uspe da odbrani. Covek ima neodbranjiv sut, a bavi se tu nekim jajarskim metodama.
June 25, 20241 yr 13 minutes ago, Hele said: I onda sledecu sutne normalno, bez zastajkivanja, i to tako da ga golman procita i opet ne uspe da odbrani. Covek ima neodbranjiv sut, a bavi se tu nekim jajarskim metodama. Ja koliko videh i kod ponovljenog je zastajkivao
June 25, 20241 yr 2 minutes ago, MrIncredible said: Ja koliko videh i kod ponovljenog je zastajkivao A jes, klosar.
June 25, 20241 yr 6 minutes ago, aram said: Pa nije, dozvoljeno je Nemam pojma, meni izgledalo baš nepravilno. Verovatno ima nela caka™ kako i koliko može da zastane.
June 25, 20241 yr Jbt, Francuska na kraju nije uspela da iskontroliše ni utakmicu sa Poljskom! Edit. Poljaci skromni, ali svaka čast za srčan pristup i borbu do kraja! Edited June 25, 20241 yr by Ras
June 25, 20241 yr Bitno je da ima kontinuitet pokreta i da se ne desi da skroz stane. Lewandovski deluje da stoji u nekim momentima, ali verovatno jako polako pomera nogu, pa se to toleriše.
June 25, 20241 yr 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Bitno je da ima kontinuitet pokreta i da se ne desi da skroz stane. Lewandovski deluje da stoji u nekim momentima, ali verovatno jako polako pomera nogu, pa se to toleriše. istina, ali je glupo sto se tolerise. kao da vec nema izvodjac dovoljnu prodnost.
July 4, 2024Jul 4 On 25. 6. 2024. at 18:26, Milosh76 said: Mbape protiv Levandovskog.... Ko pobedjuje? Losiji igrac ili bolja repka