June 25, 2024Jun 25 Koji god da je smisao, prilično se jasno čuje Šćiprija na ARD-ovom snimku, sad sam vratio. Na tviteru apsolutno niko ne osporava ove albanske demantije. A evo i relevantnog sportskog novinara koji kaže isto. Edited June 25, 2024Jun 25 by vememah
June 25, 2024Jun 25 Na celom topiku samo @Valkyrie prica o utakmici i sportu btw, vidi se promisljen izbor de la Fuentea, svi igraci automatski igraju isti fudbal a ima tu npr. Viviana, za koga mnogi nisu ni culi, verovatno ni gro Spanaca ga nikad nije videlo kako igra.
June 25, 2024Jun 25 Inače, tražiti smisao među razularenim dijabolama, teška misija zaista. Edited June 25, 2024Jun 25 by vememah
June 25, 2024Jun 25 Iako su albanski navijači ekstremni ljakseri i šabani treba napomenuti da je Igor Jaramaz je ipak naci skam...Ne bi ja njega baš uzimao kao nekakav relavantan izvor...
June 25, 2024Jun 25 ćifša makedonija je već klasik a ovo gore ne pokazujte jakubu bjelamovicu, on je i dalje zauzet tačnije na poslu
June 25, 2024Jun 25 1 hour ago, Čutura said: a sta bi bio smisao skandiranja kosovo sciprija? na utakmici protiv spanije. jedino sto mi pada na pamet je kao odgovor na kosovo srbija. ili onako.. da ih odobrovolje da priznaju kosovo.
June 25, 2024Jun 25 17 minutes ago, ronin said: Ne bi ja njega baš uzimao kao nekakav relavantan izvor... Zaista misliš da postoji mogućnost je on fejkovao audio, dodavao zastave i titlovao reči na albanskom? Dooobro. Edited June 25, 2024Jun 25 by vememah
June 25, 2024Jun 25 4 minutes ago, vememah said: Zaista misliš da postoji mogućnost je on fejkovao audio, dodavao zastave i titlovao reči na albanskom? Dooobro. Ma ne mislim naravno ...Nego mi je taj tip ono...Baš hororičan...Imam gadan otklon prema njemu...Nevrmajnd...
June 25, 2024Jun 25 43 minutes ago, ronin said: Ma ne mislim naravno ...Nego mi je taj tip ono...Baš hororičan...Imam gadan otklon prema njemu...Nevrmajnd... Tako je, on je jedan od onih likova koji i kad govore istinu, ne slažeš se sa njima.