Posted June 23, 2024Jun 23 Idemo, ostavljamo po strani decenijsko hejtovanje španskog fudbala, vekovno hejtovanje albanskog svega, kalkulišimo, kombinujmo, crtajmo šeme leta (surih) orlova!
June 23, 2024Jun 23 x ko kuca. lepo sam rekao da ce albancinda prave probleme svima ovde, posebno jer su ostale repke jake samo na papiru...
June 23, 2024Jun 23 2 hours ago, Valkyrie said: Idemo, ostavljamo po strani decenijsko hejtovanje španskog fudbala, vekovno hejtovanje albanskog svega, kalkulišimo, kombinujmo, crtajmo šeme leta (surih) orlova! što ne glasaš
June 24, 2024Jun 24 Author 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: što ne glasaš Je l' mi ovo hvala za nesebičluk?
June 24, 2024Jun 24 Cak i sa drugim timom, Spanci tesko mogu da izgube utakmicu. Ocekujem malo golova, borbene Albance i rutinsku pobedu Spanije.
June 24, 2024Jun 24 Kuq e zi, kuq e zi! Me ty zemrën kemi sot, o flamuri më i bukur në botë! Trebalo je da ovo loženje ide pred Hrvate, realno me boli uvo za ovu utakmicu, ali šteta da se baci.
June 24, 2024Jun 24 Zdravo svima, zovem se Julijana. A Lanča će da okači neku protivnu Španjolku. Edited June 24, 2024Jun 24 by autsajder
June 24, 2024Jun 24 Quote Ламин Јамал (16) је у оба меча био део стартне поставе, али је питање да ли ће бити и у трећој, вечерас против Албаније (21), јер је рад у ноћним сатима у Немачкој забрањен за особе млађе од 18 година. Према немачким законима млађи од 18 година, били они Немци или странци, не смеју да раде после 20 часова. Изузетак у спорту је то да смеју да буду активни до 23 часа, али с тим да до тог сата морају да заврше са туширањем и медијским обавезама. Уколико Јамал буде одиграо утакмицу до краја, прекршиће закон. Ипак, и немачки и шпански медији сложни су у процени да се то вероватно неће догодити и да ће Шпанија вероватно избећи казну од 30 хиљада евра, коју би због кршења закона иначе требала да плати.
June 24, 2024Jun 24 4 minutes ago, Stela said: Spanci poveli. Kakvi su im ovo bledunjavi dresovi odvratni su mislim, dresovi