Jump to content

Letnje šeme: filmovi o letu

Featured Replies

poslednja bioskopska predstava

jedan od najdražih ikada

• Replies 134
  • Views 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sad bas razmisljam.... pravi letnji u kojima vidim svoja leta iz mladosti su varljivo leto (osnovni), call me by your name i tavernijeov nedelja na selu (il u prirodi, vise se ne secam kako je kod nas

• Nisam ni znao do pre neki dan da se na RTS 3 već neko vreme prikazuju filmovi Erika Romera,a izgleda da je dinamika prikazivanja jednom nedeljno. U sredu veče prikazan je još jedan letnji film Ze

• Film mi je, inače, prva asocijacija na leto. Kupanje, hladna lubenica, pečeno pile za nedeljni ručak u dvorištu i hladno vino iz podruma.

Posted Images

ovo sam gledao kao tinedjzer, na Pinku of all places, realno, nista vau, coming of age first love prica, ali Dzenifer O Nil je predivna..

kikujiro-md-web.jpg

imho, poslednji "pravi" Kitano, i jedan od najboljih.

I naravno, majstor Hisaishi:

Za mene je prva asocijacija na leto, sparine i žege - Predator 2

Čitav film ne bih kategorisao u letnji, ali uvodne sekvence u Die Hard 3 (hot town, summer in the city) prikazuju sve ono zbog čega je bekstvo sa asfalta neophodno.

sad imam zabavu za ljeto, od a do š sa topika :wub:

romy and michelle's high school reunion

boze koliko simpa film. odvija se ljeti dakle ljetni, po kriterijumima implicitno usvojenim na topiku.

memori ov a mrdr

big blu

ej bigr spleš

dejzd en konfjuzd

Edited by nisam ja

Jedan od najdražih ikada, Peter Bogdanović ponovo. Sa Ben Gazarom, Odri Hepbern, neprežaljenom Doroti Straten i Pati Hansen, ženom Kita Ričardsa. Outdoor scene po Njujorku 70-tih.

I ovo je nekako vrlo letnje :blush:

A tim u paru moze i the great expectations, verzija iz 90ih

Just now, MocaVukotic said:

A tim u paru moze i the great expectations, verzija iz 90ih

onaj sav zeleni,sa fontanom?:D i Gvinet Paltrou, najantipaticnijom glumicom Holivuda ikad?