Misko Posted June 23 Posted June 23 ovo sam gledao kao tinedjzer, na Pinku of all places, realno, nista vau, coming of age first love prica, ali Dzenifer O Nil je predivna.. 2
zorglub Posted June 24 Posted June 24 imho, poslednji "pravi" Kitano, i jedan od najboljih. I naravno, majstor Hisaishi:
Filozof manijak Posted June 24 Posted June 24 Za mene je prva asocijacija na leto, sparine i žege - Predator 2 1
Ras Posted June 24 Posted June 24 Čitav film ne bih kategorisao u letnji, ali uvodne sekvence u Die Hard 3 (hot town, summer in the city) prikazuju sve ono zbog čega je bekstvo sa asfalta neophodno.
morgana Posted June 24 Posted June 24 romy and michelle's high school reunion boze koliko simpa film. odvija se ljeti dakle ljetni, po kriterijumima implicitno usvojenim na topiku. 2
nisam ja Posted June 24 Posted June 24 (edited) memori ov a mrdr big blu ej bigr spleš dejzd en konfjuzd Edited June 24 by nisam ja 1
Eleniko Posted June 24 Posted June 24 Jedan od najdražih ikada, Peter Bogdanović ponovo. Sa Ben Gazarom, Odri Hepbern, neprežaljenom Doroti Straten i Pati Hansen, ženom Kita Ričardsa. Outdoor scene po Njujorku 70-tih. 1
MocaVukotic Posted June 24 Posted June 24 A tim u paru moze i the great expectations, verzija iz 90ih 2
Misko Posted June 24 Posted June 24 Just now, MocaVukotic said: A tim u paru moze i the great expectations, verzija iz 90ih onaj sav zeleni,sa fontanom? i Gvinet Paltrou, najantipaticnijom glumicom Holivuda ikad?
Recommended Posts