morgana Posted June 23 Posted June 23 (edited) prometej sa otoka visevice nije ljetni film per se ali ima tu atmosferu sparnog ljeta na otoku, zrikavce i katarke. bas polaze na zvuk. mislim da mimica to daje i kroz druge filmove. Edited June 23 by morgana 1
adam Posted June 23 Posted June 23 jagoda i cokolada https://www.imdb.com/title/tt0106966/ nesto me strah da ga ponovo pogledam, plasim se da nije lose ostario. a moracu u nekom trenutku.
kud u maglu Simoviću Posted June 23 Posted June 23 @Lancia jel si već zapalio za mexico aaaj karamba 1
makaronee Posted June 23 Posted June 23 Uz rizik da malko pokvarim ladanjsku atmosferu билдунгс-romana, prilažem esencijalno letnji, iz turkmenske pećnice, s kraja sveta.
Misko Posted June 23 Posted June 23 9 minutes ago, Eleniko said: 6 dana juna dobro napustiću sam ovaj forum digitalizuje ga Kinoteka uskoro 1
Milošica Posted June 23 Posted June 23 (edited) 58 minutes ago, Eleniko said: 6 dana juna dobro napustiću sam ovaj forum Ja je zovem meni da se vratiiiii Edited June 23 by Milošica 1 1
Misko Posted June 23 Posted June 23 29 minutes ago, Milošica said: Ja je zovem meni da se vratiiiii Ljubavi, nemoj, nemoj se ljutiti nju sam morao ljubiti dugo bio sam sam Ljubavi, nisi pisala ljubavi eto, bilo smo sami mi i topao junski dan Sam, sam, svaki dan sam, sam, sam bio sam sam sam, sam, 6 dana sam sam, sam, 6 dana sam Ljubavi, volim te, volim te ljubavi ne smes, ne smes se ljutiti ljutiti svaki dan Ljubavi, nemoj, nemoj se ljutiti nju sam morao ljubiti ljubiti svaki dan Ljubavi, jedina, najlepsa ljubavi srce hoce da pogresi pogresi kad si sam 1
ultra plasticni Posted June 23 Author Posted June 23 Sam Lankaster, inace meni jedan od najboljih glumaca te ere, za film The Swimmer iz 1968-e, kaze da mu je to omiljena i njegova najbolja uloga, sto je u principu jedna dosta jaka izjava, koja zahteva proveru. Snimano u Konektikatu, na 10-ak bazena, po predlosku Dzona Čivera, ovo ostvarenje je jedna nevidjena magija za koju zaista nije jasno iz cega se stvorila i pre svega kojim stazama i kuda ide, jedno nadrealisticno snovidjenje propasti tzv. americkog sna i jos mnogo vise od toga. Film sam gledao u leto 2016. godine. 3
Recommended Posts