kud u maglu Simoviću Posted June 22 Posted June 22 miriše leto, a možda ima veze što sam ga gledao prvi put na tašu u letnjem bioskopu 1
Lancia Posted June 22 Posted June 22 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: miriše leto, a možda ima veze što sam ga gledao prvi put na tašu u letnjem bioskopu Dzaba sto mirise, kad se ne vidi
kud u maglu Simoviću Posted June 22 Posted June 22 12 minutes ago, Lancia said: Dzaba sto mirise, kad se ne vidi sad? 1
Frile Posted June 22 Posted June 22 Leto sa Monikom (1953) https://www.youtube.com/watch?v=nF5mDyqbrYI 1
Lancia Posted June 22 Posted June 22 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: sad? Fala za tip, nisam gledao, sad cu da potrazim 1
Fakundo Sava Posted June 22 Posted June 22 3 minutes ago, Lancia said: Fala za tip, nisam gledao, sad cu da potrazim Stvarno nisi gledao Kevaru?
Stela Posted June 22 Posted June 22 (edited) Y tu mama je jedan od prvih filmova u kojima sam gledala Gaela, taj ili Amores perros, u slicno vreme su bili, dobra su oba. Edited June 22 by Stela 3
kud u maglu Simoviću Posted June 22 Posted June 22 6 minutes ago, Lancia said: Fala za tip, nisam gledao, sad cu da potrazim uh šta bih ja dao da mogu da ga gledam opet prvi put 2
Lancia Posted June 22 Posted June 22 4 minutes ago, Fakundo Sava said: Stvarno nisi gledao Kevaru? Sto bi lagao
Lancia Posted June 22 Posted June 22 (edited) 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: uh šta bih ja dao da mogu da ga gledam opet prvi put Evo, skinuo sam, gleda se veceras, pozvan si na racice, vince i projekciju @copkillah volim Do the right thing Edited June 22 by Lancia 1
Sandradjer Posted June 22 Posted June 22 1 hour ago, Lancia said: Ima slicnu atmosferu kao Call me by your name. Call me by your name je prvi koji mi je pao na pamet. Od glavnog glumca mi nije dobro nakon onih saznanja. Uopste ne znam gde da smestim taj film u glavi. Muke zive Drugi koji su mi pali na pamet A Month by the Lake, Swimming Pool (Charlotte Rampling), Adore,...
Ras Posted June 22 Posted June 22 Letnja komedija po mom ukusu: Polanski - Che? https://www.youtube.com/watch?v=18GbM1j5GLk
Recommended Posts