Jump to content

Srpska klupska košarka - opšta tema

Featured Replies

NOVA portal
No image preview

Tragedija: Umro Dragan Labović, nekadašnji reprezentativa...

Dragan Labović, nekadašnji reprezentativac Srbije u košarci i zvezda FMP Železnika, preminuo je u 39. godini.

• Replies 68
  • Views 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Danas nesto razmisljam, nama u Srbiji zive i bave se svojim poslom Zeljko Obradovic i Milos Teodosic, u dva razlicita kluba. Najtrofejniji trener u istoriji kosarke van NBA, po mnogim misljenjima najb

• NOVA portal Tragedija: Umro Dragan Labović, nekadašnji reprezentativa... Dragan Labović, nekadašnji reprezentativac Srbije u košarci i zvezda FMP Železnika, preminuo je u 39. godini.

• Srpska košarka u jednoj slici potpuno objašnjena:  

Posted Images

auuuu jbt......pa kako, zašto sad

R.I.P

Bili smo se ispolivali po onih par isečaka koje je imao kod Mileta. Posle sam na preskoke pogledao podcast malo duže i ostavio je bolji utisak.

Nadam se da nije ono što mislim...

Mada svaka smrt tako mladog čoveka je tragedija.

Kazu srcani udar. 38 godina jbt, uzas

Imao je teško odrastanje, ispade agresivnosti i velike stresove, pričao je o tome...verovatno je sve ostavilo posledice na njegovo zdravlje. :(

Profesionalni sport je štetan po zdravlje.

Laka mu zemlja

Edited by Nikodije

Inače baš pamtim juniorsko EP 2005 koje je održano u Bg, mnogo utakmica sam gledao uživo. To je bila generacija kojom je dirigovao Teo, a Labović je bio najbolji uz njega. Sećam se kako je u finalu školovak Turčina Oguza Savaša koji je bio za glavu viši od njega. Veliko srce i talenat.

Laka mu crna zemlja.

• Midžeta unpinned this topic