MiddleClass Posted August 14 Posted August 14 OFK Beograd MozzartBet Ima li jos grobara koji misle da im je kompanija Mocart dobrovoljni generalni sponzor kluba?
1n54jd3r Posted August 14 Posted August 14 On 22. 6. 2024. at 10:37, Nikodije said: Spartak kupuje na kilo. Očigledno su po finansijskoj snazi peti klub u aba, ako ne i četvrti. Videh ih na Divcibarama u Teovom hotelu su na pripremama. Nisam znao da je Vlada Jovanovic njima trener. Visoka su ekipa bas.
Wilde Posted September 9 Posted September 9 On 15. 8. 2024. at 1:25, 1n54jd3r said: Videh ih na Divcibarama u Teovom hotelu su na pripremama. Nisam znao da je Vlada Jovanovic njima trener. Visoka su ekipa bas. Pobedili na pripremama Astanu, Jenisej i Borac, tesno izgubili od Bahčešehira. Deluje da bi mogli imati solidnu sezonu.
pbg12345 Posted December 10 Posted December 10 jel ima negde da se vidi statistika prvih srpskih liga? konkretno prva srpska zapad me zanima @theanswer @Кристофер Лумумбо pretpostavljam da bi to najpre mogli znati
Кристофер Лумумбо Posted December 10 Posted December 10 https://lige.kss.rs/seniori/1-mrl-zapad-a/ ali nema boxscore
pbg12345 Posted December 10 Posted December 10 znam to, ali nema nikakve statistike tu samo za drugu ligu i klince
theanswer Posted December 10 Posted December 10 (edited) 1 hour ago, pbg12345 said: jel ima negde da se vidi statistika prvih srpskih liga? konkretno prva srpska zapad me zanima @theanswer @Кристофер Лумумбо pretpostavljam da bi to najpre mogli znati Za KSV nema. U stvari, zbirna statistika ne postoji ni za jednu grupu. Delegati su dužni i da na prvoj srpskoj i da na drugoj srpskoj šalju broj poena igrača sa utakmice, nekada se to objavljivalo u žurnalu, tj do ove godine, sad za drugu srpsku nema ni tamo, a za prvu nisam siguran, moguće da izađe sredom u žurnalu. Znam da je istok imao u saopštenjima broj poenam ali nijedna druga grupa to nije praktikovala koliko znam. Ali zato meridianbet naslovni novi sponzor KSV, mora da kačiš njihov baner na svakoj utakmici, nema šale. To što NS rekreativne lige imaju live stats nema veze, to što FSS ima live app koju delegati moraju da u realnom vremenu da ažuriraju i u beton ligi, isto nema veze. "Zemlja košarke". Inače Čović zabranio da se sudije i delegati vode na ručkove i piće posle utakmica. Daje im KSS paušal sad od 1500 po čoveku ako putuju. Podržavam. Znam gomilu klubova koji su više plaćali ručkove nego troškove sudija i delegata. Edited December 10 by theanswer 1 1
pbg12345 Posted December 10 Posted December 10 uzas jebeni gomila stvari u nasoj kosarci je bas na nedopustivo niskom nivou ima li sanse da ista od toga ima na https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/ kad bi u nastavku znao id utakmica? ovo za delegate i sudije podrzavam kako si uopste zadovoljan sudjenjem u nizim rangovima i mladjim kategorijama?
theanswer Posted December 10 Posted December 10 1 minute ago, pbg12345 said: uzas jebeni gomila stvari u nasoj kosarci je bas na nedopustivo niskom nivou ima li sanse da ista od toga ima na https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/ kad bi u nastavku znao id utakmica? ovo za delegate i sudije podrzavam kako si uopste zadovoljan sudjenjem u nizim rangovima i mladjim kategorijama? ne može da bude ovde jer ne postoji live stats uopšte. ako pričamo o prvoj srpskoj. bar u vojvodini ne postoji live stats. dužan si da snimaš svaku utakmicu, to znam, ali statističari i ostale zajebancije oko semafora, led table itd samo u nacionalnom rangu, od druge lige.. nikako.. postoji hroničan manjak sudija pa je daš šta daš, kontrola i odgovornost su ispod minimuma, kvalitet katastrofalan.. još pričam o momcima koje dobro poznajem i sa kojima sam uglavnom i dobar privatno, al džaba kad veze nemaju.. ima naravno i onih koji su ekstremno bezobrazni pa unapred znaš da ulaziš u utakmicu sa minusom.. na mk ti nekad sude početnici koji ni pravila ne znaju, stave ih sa "iskusnim" sudijom i celu utakmicu sudi ovaj "iskusni". super, moraju negde da se uče, ali neka im savez onda plaća dnevnicu.. na prvoj srpskoj tehnička trenera 12k. jbt, utakmica nekad cela izađe 25k, a ti treba da platiš još dodatno više od 50% utakmice savezu za tehničku.. najjače pravilo ipak.. prva 4 kola ne plaćaju se tehničke.. toliko su loše sudije da ih komesari puste da se uhodaju malo.. 3
pbg12345 Posted December 10 Posted December 10 jasno, ovo za statse a ovo za sudije, jbg, gore je nego sam mislio koliko je svasta nesto kod nas trulo u kosarci, od bazicnog nivoa, a maskira se uspesima reprezentacije, jokicem, blizancima u evroligi i nepresusnim talentom sa ovih prostora jbt, kod nas se ne zna sistem takmicenja najviseg kosarkaskog ranga u drzavi mesec, dva pre pocetka istog pa se onda jos i to takvo menja u hodu
Heaviside Posted December 11 Posted December 11 (edited) Pa kad je najveći rang u državi u stvari treći rang i poluamaterski nivo, što je nešto što ti podržavaš jer Vučić i velika tradicija Cibone. Edited December 11 by Heaviside
theanswer Posted December 11 Posted December 11 Savez se jeste pokazao nesposobnim da unapredi svoje takmičenje ali ne vidim kakve to veze ima sa ABA ligom. Šta više to bi bio kontra argument da savez preuzme takmičenje nad nacionalnim prvim nivoom takmičenja. Sa druge strane profi liga kao što KLS pretenduje da bude je služila sve ove godine za opštu sprdačinu tako da ne vidim kako bi to bio argument protiv ABA Lige koja naravno da ima svojih mana ali koja je kao regionalno takmičenje ipak van stopostotnog uticaja jedne države, u ovom slučaju Srbije i svega lošeg što ide sa njom. Inače derbi te nacionalne lige je za 25min, sumnjam da iko na ovom forumu zna i da se igra. 2 1 1
Heaviside Posted December 11 Posted December 11 Naravno da ne zna niko da se to igra jer nikoga ne zanima treći ili ajde drugi rang takmičenja. Ako se želi jaka nacionalna liga onda u njoj moraju da učestvuju najbolji srpski klubovi. Prosto nema mesta čuđenju i kukanju za ozbiljnim nacionalnim takmičenjem ako se želi ABA liga. Dok je ABA, najviši nacionalni rang će biti poluametersko takmičenje sa organizacijom i interesovanjem u skladu sa time. To je sve što želim da kažem. Ne ulazi mi se sada u diskusije o aba ligi, ali ta jedna posledice iste je toliko očigledna da ne želim da se pravim lud na ovo prenemaganje o lošoj organizaciji najvišeg nacionalnog ranga od strane čoveka koji je veliki zastupnik ABA lige čije postojanje automatski snižava taj najveći nacionalni rang na poluamterski nivo.
theanswer Posted December 11 Posted December 11 1 hour ago, Heaviside said: Naravno da ne zna niko da se to igra jer nikoga ne zanima treći ili ajde drugi rang takmičenja. Ako se želi jaka nacionalna liga onda u njoj moraju da učestvuju najbolji srpski klubovi. Prosto nema mesta čuđenju i kukanju za ozbiljnim nacionalnim takmičenjem ako se želi ABA liga. Dok je ABA, najviši nacionalni rang će biti poluametersko takmičenje sa organizacijom i interesovanjem u skladu sa time. To je sve što želim da kažem. Ne ulazi mi se sada u diskusije o aba ligi, ali ta jedna posledice iste je toliko očigledna da ne želim da se pravim lud na ovo prenemaganje o lošoj organizaciji najvišeg nacionalnog ranga od strane čoveka koji je veliki zastupnik ABA lige čije postojanje automatski snižava taj najveći nacionalni rang na poluamterski nivo. KLS nije poluamaterski nivo, to je profi liga, bez tih top 6 klubova.. Znači tu su svi igrači plaćeni. Poluamaterski nivo može da bude druga liga koja je najviša liga pod okriljem KSS, da ne mešamo sad babe i žabe. Pošto bi neka profi KLS trebala da ima jedno 10-12 timova, onda uz ovih 6 bi moralo da uđe i 6 iz ove trenutne KLS. Meni nije jasno zašto pobornicima srpske košarkaške lige nije zanimljiva utakmica između prvog i drugog u KLS. Pričamo o gradu Novom Sadu btw gde ne postoji bolji klub. Evo i Pešić je bio verovatno da vidi po 3 amerikanca u oba tima i MJK i Ljubičića spremnih za reprezentaciju sutra kad bi se zajebavali. 1
Recommended Posts